Arduç: AGD ile aynı hedefe yürüyoruz
Siyaset, 29 Mart 2023 09:02CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Caner Arduç, 14 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Partisinin Gençlik Kollarıyla Gündüzleri seçmen ziyaretleri yapan Arduç, İftarını derneklerle, sahurunu da evlerine davet eden gençlerle yapıyor. Dün akşam iftar programında Anadolu Gençlik Derneği Körfez şubesine misafir olan Arduç, “Yeni bir dönemin şafağındayız. Güzel ülkemizde umudu yeniden yeşertecek, insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz. Kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkartmadan kaybedeni olmayan bir Türkiye’ yi yeniden inşaa edeceğiz” dedi.
ORTAK AKIL, İSTİŞARE VE UZLAŞI İLE YÖNETECEĞİZ
Dün Akşam Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ, CHP Körfez Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şamlı, Derince ve Başiskele Gençlik Kolları Başkanları Ali Demir, Levent Soycan ile birlikte Anadolu Gençlik Derneği Körfez Şube Başkanı Arkın Cengiz ve yönetimini ziyaret etti. Önümüzdeki seçimlerle ilgili Kocaeli’ deki bütün gençlik oluşumlarına ziyaretlerini sürdüreceğini söyleyen Arduç, “Bu ülke için büyük bir şans olarak gördüğüm 6’ lı masa aslında ülkemizde toplumun en geniş yelpazede temsil edildiği, milletin bizzat kendisinin kurduğu masadır. Bu masanın tek amacı Erdoğan’ ı göndermekte değildir. Bu masa 21 yıldır toplumu kutuplaştırıp, kendi ikballeri uğruna Türkiye’ yi uçurumun kenarına getirenlere karşı, ortak akıl, istişare ve uzlaşı ile süreç yöneten yarının Türkiye’ sini inşa ve ihya edecektir” dedi.
FARKLI KULVARDA AYNI HEDEFE YÜRÜYORUZ
Sevgi ve Kardeşliğin teminatı sloganıyla yıllardır ülkemizde hizmet veren saygıdeğer kurumlardan birisi olan Anadolu Gençlik Derneği ile aslında düşüncelerinin, hayata bakışının partisiyle benzer olduğunu söyleyen Arduç “ Anadolu Gençlik Derneğiyle aslında benzerliklerimiz çok fazla iyinin, doğrunun, Adaletin egemen olduğu bir dünya hayalini, inanç ve düşünce hürriyetini, sevgiyi, şefkati, merhameti savunuyoruz. Aslında farklı kulvarlardayız ama aynı hedefe yürüyoruz” dedi. Sohbette dernekle ilgili bilgiler paylaşan dernek başkanı Arkın Cengiz, Erbakan hocamızın kurmuş olduğu derneğimiz AGD ve MGV(milli gençlik vakfı) olarak yaşamaya devam ediyor. Derneğimiz yıllardır canından aziz saydığı mukaddes görev aşkıyla insanlığa hizmet vermiştir. Sevgi ve kardeşlik bayrağını bugün daha geniş ufuklara taşıyoruz. Cengiz “ fedakar kadrolarımızla barışı, sevgiyi konuşarak Sevginin paylaştıkça büyüyeceği bir duygu olduğunu bildiğimiz için yıllardır “sevgi ve kardeşliğin teminatıyız” diyoruz” dedi.
.gif)
Siyaset, 29 Mart 2023 09:02
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
