Arduç: Seçmenlerimizi kapı kapı geziyoruz
Siyaset, 28 Mart 2023 18:41Kılıçdaroğlu’ nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından saha çalışmalarını hızlandıran CHP’li gençler İlimizde ilk defa oy kullanacak seçmenlere ev ziyaretlerini hızlandırdı.
13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun gençler için yazdığı mektupları dağıtan gençlere dün Kartepe ilçesinde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Aday Adayı Caner Arduç’ da eşlik etti.
KORKU DİSTOPYASINI YIKACAĞIZ
Dün Kartepe’ nin Köseköy mahallesinde çalışmalara eşlik eden Arduç “ Bugün Köseköy’ de gençlerimizi ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanımız’ ın mektuplarını genç seçmenlerimize iletiyoruz. Bizleri kapılarında gören seçmenlerimize Umut oluyor, onların sorunlarını dinliyor ve partimizin çözüm önerilerini, vaatlerini anlatıyoruz. 14 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek seçimlerle ilgili seçmenin CHP’ den beklentisinin büyük olduğunu söyleyen Arduç, “ gençlerimizin bir çoğu umudunu yitirmiş, bir yolunu bulup yurt dışına çıkmaya çalışıyorlar, gerek ekonomik sorunlar gerekse ülkemizde özellikle son yıllarda hakim olan bir korku distopyası yüzünden Gençler fikirlerini özgürce belirtemiyor, söylemek istediklerini hep içinde tutuyorlar. Gençler Özgürce bir Tweet bile atamıyorlar. Bu yüzden bizler bu ziyaretlerimizde gençlerimize umut oluyoruz, her geçen gün bu umudu büyüterek, iktidara adım adım gidiyoruz.
GENÇLER İÇİN ONLARCA VAADİMİZ VAR
Seçmen ziyaretlerinde Millet ittifakın ortak politikalar mutabakat metnin de açıklanan vaatlerine de değinen Arduç “ gençlerimiz için onlarca vaadimiz var, bunlardan bazıları, İhtiyaç sahibi gençlerin eğitimlerinde kırtasiye, çanta, kıyafet giderlerini ücretsiz karşılayacağız. Gençlere kültür ve sanat aktivitelerinden 25 yaşına kadar ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için kültür kartı vereceğiz. Tüm öğrencilere ve gençlere aylık 5 GB internete bedava erişim hizmeti sağlayacağız. Gençlere pasaportu ücretsiz verecek, yurtdışına çıkışta harç almayacağız. KYK kredi ve burs tutarlarını artıracağız KYK borçlarında 2 yıl olan geri ödemesiz dönemi uzatacak, ödemeler devam ederken işsiz kalanlar için ödemeleri erteleyecek, aylık taksit ödemelerini, aylık gelirin makul bir oranını aşmayacak şekilde düzenleyeceğiz. İstihdamı artırmak için sağlayacağımız hibe, vergi, prim, kredi, diğer finansman ve benzeri teşvikleri gençler lehine güçlendirerek ve farklılaştırarak genç istihdamını destekleyeceğiz. Gençlerin gıda, tarım ve hayvancılık alanındaki girişimlerini destekleyecek, Genç Çiftçi tanımını genişleterek daha fazla gencin bu desteklerden yararlanabilmesini sağlayacak, genç çiftçilere ekolojik okuryazarlık eğitimi vereceğiz. Yaz kampları, turistik bölgelerde öğrenci tesisleri oluşturarak gençlerin yaz döneminde bir hafta tatil yapabileceği alanlar oluşturacağız. Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak yine Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV sıfırlanacak 15 Mayıs sabahı gençlerimiz rahat bir nefes alacak.
.gif)
Siyaset, 28 Mart 2023 18:41
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
