Çolakoğlu Metalurji’den Dilovası’nda istihdam atağı
İş Dünyası, 27 Mart 2023 22:28Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi olan Çolakoğlu Metalurji, bölgede istihdam yaratmaya devam ediyor.
Çolakoğlu Metalurji, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikası için bünyesine çeşitli pozisyonlarda 100 yeni personel katacak. Şirket, personel alım sürecine ihtiyaçlara göre bu yıl boyunca devam edecek.
Türk çelik sektörünün öncü firmalarından Çolakoğlu Metalurji’nin 2023 yılı boyunca istihdam edilecek iş pozisyonları; makine bakımcı, kaynak elemanı, izabeci, dökümcü, sıcak duvar işçisi, ambar işçisi, kalite kontrol operatörü, sevkiyat işçisi, işletme elektrikçisi-elektronikçisi, iş makine operatörü (vinç, loder, ekskavatör), torna operatörü ve CNC operatörü olarak açıklandı.
İşe alımlarda ilgili operatörlük belgesine veya mesleki yeterlilik belgesine sahip, Kocaeli ve/veya İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden adayların tercih edileceği belirtildi.
Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “78 yıllık köklü bir şirket olarak kendimizi, sektörümüze ve ülkemize karşı sorumlu hissediyoruz. En zor dönemlerde bile yatırımlarımıza devam ediyor, ülkemiz, paydaşlarımız ve hitap ettiğimiz yerel toplum için katma değer yaratıyoruz. Yaptığımız her yatırımla istihdam potansiyelini artırıyor, geleceğin çeliğine hayat veriyoruz. Cumhuriyet’in 100. yılında yarattığımız her ilave istihdamın, ülkemizin geleceği olan gençlerimize bir yatırım olduğunun bilincindeyiz.”
İş Dünyası, 27 Mart 2023 22:28
Yorumlar (0)
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
