İYİ Parti İzmit teşkilatı adayları halkla buluşturuyor
Siyaset, 25 Mart 2023 18:52İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ve teşkilatı, İYİ Partili aday adaylarını halk ile buluşturma ve tanıtım kampanyasına hızlı başlayanlardan.
Seçimlere doğru geri sayım sürerken, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday adaylığı başvuruları İYİ’ ler için dün itibariyle sona ererermez, İYİ Partili aday adaylarını, İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ve teşkilatı, halk ile buluşturmaya ve aday adaylarını tanıtmaya hızlı başlayanlardan.
Önce İYİ Parti İzmit İlçe binasında milletvekili aday adaylarından; Eğitim camiasının yakından tanığı son olarak da Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü olarak görev yapan Sn. Ali Paşa Naipoğlu, İYİ Parti İzmit Romanlardan Sorumlu mahalle Koordinatörü ve İzmit Belediyesi'nden emekli olan Sn.Arif Kartal, Kocaeli Barosu avukatlarından Avukat Mehmet Kamil Şirin ve İzmit Belediyesi’nde müfettişlik görevi yapan Yadullah Aktaş, İl SKM Başkanı Zekeriya Özak, İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İl Kadın Politikaları Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met ve il ilçe teşkilat yöneticileri, komisyon üyeleri ile birlikte yaptıkları toplantının ardından dört gurup halinde saha çalışmasına start verdi.
Gün sonunu değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı Ayşegül Babacan; “Öncelikle tüm İYİ’lere aday adaylarımıza, il yönetimimize, ilçe yönetimime, tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum ayaklarına emeklerine sağlık, birlikte yürümeye, adım adım, her bir yüreğe dokunarak büyük bir aile olmaya devam ediyoruz. Aday adaylarımızla kent esnafımızı ziyaret ettik, kimi zaman dertleştik, istişare ettik, görüşlerini aldık, kimi zaman da elimizdeki imkanlar dahilinde yanlarında olduk. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşener’ i, İzmit’ in kızını milletimizin çağırdığını gördükçe, birlikte kazanacağımızı gördükçe, tüm Türkiye’ ye İYİ geleceğimizi görüyoruz .” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 25 Mart 2023 18:52
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
