Darıca Belediyesi aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtacak
Gündem, 22 Mart 2023 04:11Gönül belediyeciliği uygulamalarıyla örnek projeler geliştiren Darıca Belediyesi, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik Aşevi açtı. Ramazan ayı ile birlikte hizmet vermeye başlayan Darıca Belediyesi Aşevi’nde pişen yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Darıca Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirilen Darıca Belediyesi Aşevi, dayanışma ve paylaşmanın en özel adreslerinden biri olacak. Çalışmaların tamamlandığı aşevi, Ramazan ayı ile birlikte hizmet vermeye başlıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Ramazan öncesi aşevini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. GTO ile işbirliğinde kısa bir süre öne hizmete açılan Darıca Hizmet Kompleksi’nin alt katında kurulan aşevi, bölgede önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak.
DAYANIŞMA VE PAYLAŞMAYI ARTTIRACAK
Aşevinin yürekleri ısıtmasını, yüzlerde tebessüm olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz günden bugüne gündüz gece demeden canla başla hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Darıca’mızın her bir köşesinde vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıcak yemek ihtiyacını karşılayacak günlük 3-4 bin öğün kapasiteli aşevimizi kurduk. İnşallah dayanışma ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırmaya, şehrimizde gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Şu anda günlük 3-4 bin öğün kapasiteli ama özellikle deprem gibi olası afet durumlarında kapasitemizi 8-10 bin öğüne çıkaracak şekilde planlama yaptık. Aşevi, Darıca’mıza hayırlı olsun. Ramazan ayı ile birlikte hizmet vermeye başlayacak. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan-ı şerifini tebrik ediyorum” dedi.
.gif)
Gündem, 22 Mart 2023 04:11
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
