Kardelen Beytaş CHP Kocaeli’den en genç aday adayı oldu
Siyaset, 19 Mart 2023 05:41CHP’de birçok kademede görev alan, Kurultay delegesi ve önceki dönem ilçe yöneticisi Kardelen Beytaş, genel merkeze giderek Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Beytaş adaylığıyla ilgili, “Cumhuriyet Halk Partisi ile doğmuş, büyümüş ve yetişmiş bir genç olarak her zaman söylediğimiz ‘gençler kürsüye, gençler meclise’ hedefimiz için adım attım” dedi.
CHP’de adaylık başvuruları sürüyor. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen isimler genel merkeze giderek başvurularını gerçekleştiriyor. Partide birçok kademede görev alan, Derince ilçe yöneticisiyken görevinden istifa edip aday adaylığını duyuran Kurultay delegesi Kardelen Beytaş bugün genel merkeze giderek aday adaylığı başvurusunu tamamladı. Beytaş, adaylar arasındaki en genç milletvekili aday adayı oldu.
“HEDEFİMİZ İÇİN ADIM ATTIM”
Adaylığıyla ilgili konuşan Beytaş, “Cumhuriyet Halk Partisi ile doğmuş, büyümüş ve yetişmiş bir genç olarak her zaman söylediğimiz ‘gençler kürsüye, gençler meclise’ hedefimiz için adım attım. Aldığım her görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalıştım. Gençlik hareketinin içinde var oldum, var olmaya da devam ediyorum. Bizler tarihin en karanlık hükümeti ile karşı karşıya kalmış gençleriz. Gelecek kaygısını, siyasallaşmış hukukun zorbalıkla bizi cezalandırmaya çalışmasını yendik. Bu karanlık iktidarı da yeneceğiz” dedi.
“SÖZ VERİYORUM”
“Yeni bir sayfa açacağız” diyen Beytaş, Kaskatı kesilmiş bu korkunç düzeni gençliğimizin enerjisi ve umuduyla yıkacağız. Yeni bir söz kuracağız, yeni bir sayfa açacağız, güzeli çoğaltacağız. Mutlaka başaracağız. Bu ülkenin kurucu iradesini, bu partinin tarihsel ve kültürel mirasını, her bireyin yaşam hakkını, gençlerin umudunu; büyüteceğime ve yücelteceğime söz veriyorum. Bugüne kadar bana destek veren, her zaman yanımda olan partime ve aileme teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
KARDELEN BEYTAŞ KİMDİR?
15 Ekim 1996 yılında İzmit’te doğan Kardelen Beytaş, aslen Muş’ludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Derince’de tamamlayan Beytaş, Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü mezunudur. Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi bölümünü öğrencisidir. Beytaş, bir geri dönüşüm fabrikasında finans yöneticisi olarak çalışıyor. KOÜ CHP Üniversite Komisyonu kurucularından olan Beytaş 2017-2019 yılları arasında CHP Derince Gençlik Kolları’nda İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak partide ilk resmi görevini yerine getirdi. 2018 yılında CHP Derince İlçe Eğitim Komisyonunda görev alan Beytaş, iki dönem Derince İlçe Başkan Yardımcılığı ve İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyesi olarak görev yaptı. 2021 yılında İl Kongresi’nde Kurultay Delegesi seçilmesiyle birlikte Kocaeli’nin en genç Kurultay Delegesi oldu. 2022 yılında parti içi eğitimlerini tamamlayan Beytaş, parti okulu eğitmeni oldu.
.gif)
Siyaset, 19 Mart 2023 05:41
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
