Körfez´de Çanakkale şehitleri anıldı
Gündem, 19 Mart 2023 00:12Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü dolayısıyla Körfez Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Şehitler için dualar edilirken, protokol üyeleri tarafından mezarlarına karanfil bırakıldı.
Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakârlıklarla kazandığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Körfez Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Programa; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Efe İsmail Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, şehit aileleri, gaziler, Askeri Erkân, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
DUALAR EDİLDİ, SAYGI ATIŞI YAPILDI
Çanakkale Şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, askerler tarafından saygı atışı yapıldı. Atış sonrasında protokol üyeleri anıta çelenk sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma; Hava Muhabere Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Çelik tarafından yapılırken, şiirlerin okunmasının ardından protokol üyeleri şehit mezarlıklarını ziyaret etti, karanfil bıraktı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında şehitlerimiz için dualar edildi.
.gif)
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÖZEL PROGRAMLA ANILDI
Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü dolayısıyla Körfez Asri Mezarlığı’nda düzenlenen anma töreninin ardından, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından da anma programı gerçekleştirildi. Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ise okul müdürü Veysel Okutan tarafından gerçekleştirildi.
ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası kompozisyon, şiir, resim yarışmalarında derece giren öğrencilere plaketleri, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu tarafından takdim edildi.
Gündem, 19 Mart 2023 00:12
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
