Çanakkale ruhuyla seçimi kazanacağız
Siyaset, 19 Mart 2023 07:22İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, Turgut Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, “18 Mart’ta bu millet büyük bir destan yazdı. Biz de o ruhla seçimi kazanacağız” dedi
İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, seçim çalışmalarına başladı. İzmit’in Turgut mahallesinde sokak soka gezen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şanbaz Yıldız, vatandaştan İYİ Parti’ye destek istedi. İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Zekeriya Özak, İl Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met, İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç ve İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ile parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Yıldız, halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.
YOL HARİTASI
Kahvehaneleri gezen, esnafın halini hatırını soran, gezdiği yerlerde sıkılmadık el bırakmayan Yıldız, Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 18 Mart 1915’te verilen mücadelenin kendilerinin yol haritasını oluşturduğunu söyledi. Yıldız, “Bizler Çanakkale ruhuyla seçimi kazanacağız. Çünkü Çanakkale’de bu millet büyük bir bağımsızlık, büyük bir vatan mücadelesi verdi. Hepsini rahmetle anıyorum” dedi.
.gif)
MİLLETİMİZ FAKİRLİĞİ HAK ETMİYOR
Türkiye’nin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile fakirleştiğini, halkın ümitsizleştiğini, gençlerin Türkiye’yi terk etmek istediğini söyleyen Yıldız, “Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşayan bir milletiz. Bizim milletimiz bu fakirliği, bu ümitsizliği hak etmiyor. Taşı sıksa suyunu çıkartacak gençlerimizin başka ülkelerde kendilerine gelecek araması içimize sinmiyor. İYİ Parti, güçlendirilmiş parlamenter sistemle bu halka zenginliği, güveni, ümidi vaat ediyor. Milletimizle birlikte başaracağız ve bu kötü günlere son vereceğiz” dedi.
AKŞENER’İ ANLATACAĞIZ
Kocaeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in memleketi olduğunu ifade eden Şanbaz Yıldız, “Sayın Akşener’e memleketinden çok büyük destek var. Hemşerilerimiz onu çok iyi anlıyor. Ama yetmez. Bizler Kocaeli’nin İYİ’leri olarak Akşener’i anlatmadığımız tek bir vatandaş kalmayana dek çalışacağız. Çünkü sorumluluğumuz herkesten çok. İYİ’leri Kocaeli’de birinci yapacağız” şeklinde konuştu. Şanbaz Yıldız, vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Siyaset, 19 Mart 2023 07:22
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
