Aday adayı Enç örgütünü bilgilendirdi
Siyaset, 17 Mart 2023 20:37CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Avukat Arzu Türkkal Enç, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı ziyaret ederek aday adaylığı konusunda il başkanlığını bilgilendirdi. Arzu Türkkal Enç, “Geleceğe umutla bakacağımız bir Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Avukat Arzu Türkkal Enç bugün CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı makamında ziyaret etti. Aday adaylığı ile ilgili il başkanlığını bilgilendiren Enç ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı; “Cumhuriyet Halk Partisi benim ikinci evim. Neredeyse gözümü partide açtım. Üniversite eğitimimin ardından CHP örgütleri içerisinde görev almaya başladım. İl başkanımız, değerli büyüğüm Bülent Sarı ile de bir dönem birlikte görev yapmıştık. Ben il yöneticisi iken kendisi Kartepe ilçe başkanımızdı. Pek çok seçimde de birlikte çalıştık.
YARIN GENEL MERKEZE BAŞVURACAK
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olacağı aşikar. Tek adam rejiminin sona ereceği, demokratik parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği bu seçimlerde partime ve Türkiye’nin ikinci yüzyılına destek olmak için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Adaylığım ile ilgili il başkanlığımızı bilgilendirdim. Yarın Ankara’ya giderek genel merkezimize başvurumu yapacağım. Geleceğe umutla bakacağımız bir Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız, buna inanıyorum.”
.gif)
BİRLİKTE GÖREV YAPTILAR
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkkal Enç’e başarılar diledi. Sarı, “Bir dönem birlikte görev yaptığım, kıymetli kardeşim Arzu Türkkal Enç’in adaylığı bizleri mutlu etti. Bu dönem partimize büyük bir ilgi var. Aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler arasında partimize emek veren, örgütlerde uzun yıllar görev alan isimlerin çoğunlukta olduğunu görüyoruz. Aday adaylığı başvuru sürecimiz devam ediyor” dedi.
EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ…
Enç ile aynı saatlerde CHP PM Üyesi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan’la birlikte il başkanlığını ziyaret etti. Arzu Türkkal Enç ile birlikte bir süre sohbet eden Tarhan ve Orhan da Enç’in aday adaylığından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tarhan, “Milletvekili adaylığında iki şey önemli oluyor. Biri seni destekleyen isimler bir diğeri ise senin adaylığına karşı çıkılmaması, seninle ilgili kimsenin olumsuz görüş bildirmemesi. Arzu hanımın en büyük özelliği hiç kimseyle bir sorun yaşamaması, adına ve adaylığına hiç kimsenin karşı çıkmayacak olması” dedi.
Siyaset, 17 Mart 2023 20:37
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
