Başkan Şener Söğüt Maraş’a döndü
Gündem, 09 Mart 2023 13:27Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi sonrasında Kahramanmaraş’a görevlendirilen ve 15 gün boyunca bölgede kalan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, tekrar bölgeye gitti. 4 gün boyunca bölgedeki çalışmaları koordine ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında Darıca ve Dilovası Belediye Başkanları ile birlikte Kahramanmaraş’a görevlendirilen ve 15 gün boyunca bölgede kaldıktan sonra Körfez’e geri gelen Başkan Söğüt, tekrar bölgeye döndü. Körfez Belediyesi’nin bölgede bulunan yaklaşık 100 kişilik ekibi ise Dulkadiroğlu ilçesindeki belediye hizmetlerine destek verirken, köyler bölgesinde de gıda yardımlarının dağıtımına destek sağlıyor.
AK KADROLARLA BÖLGEDE
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve 100 kişilik ekibiyle Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde çalışmaları koordine etmeyi sürdürüyor. Başkan Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarıyla, Kahramanmaraş’ın Kazanlıpınar Köyü’nde aileleri ziyaret ederek, mutfak eşyalarının da içinde yer aldığı yardım kolilerini vatandaşlara teslim ettiler.
DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ
Kahramanmaraş’ın Kazanlıpınar Köyü’ne ziyarette bulunan Başkan Söğüt, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, ihtiyaçları noktasında ailelerle görüşme sağladı. Yardımlarla ilgili koordineyi sağlayan Söğüt, vatandaşlardan gelen talepleri ilgili yerlere aktardı, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, kendinizi yalnız hissetmeyin. Devlet olarak tüm imkânlarımızla yanınızdayız. Yaraları birlikte saracağız” dedi. Bölge halkı yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Şener Söğüt ve ekibine teşekkür ettiler.
.gif)
Gündem, 09 Mart 2023 13:27
Yorumlar (0)
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
