Asansör dünyasının en canlı ticaret fuarına Kocaelili firmalar da katılıyor!
İş Dünyası, 06 Mart 2023 06:5018. Uluslararası Asansör İstanbul, 9 Mart’ta kapılarını açıyor. En yeni asansör teknolojilerinin sergileneceği fuarda “Sismik Durumlara Tabi Asansörler ve Binalar” paneli de düzenlenecek.
Alanında dünyanın en canlı ticaret fuarı olan Uluslararası Asansör İstanbul, 9-12 Mart tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nin 1-2-3-4-5-6-7 ve 8’inci salonlarında gerçekleşecek. TARSUS Fuarcılık tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 18.’si düzenlenen organizasyonda, aralarında dünya markaları ve Türkiye’nin sektör liderlerinin de olduğu 363 firma, daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli asansör teknolojilerini bir arada sergileyecek. Kocaelili firmaların da yerini aldığı Asansör İstanbul 2023’ü, yurt içi ve yurt dışından çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenirken, fuar yine milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yapacak. Asansör İstanbul’un konferans programı kapsamında ise 10 Mart Cuma günü AYSAD tarafından organize edilecek panelde, uzman konuşmacılar, büyük bölümü deprem kuşağında yer alan Türkiye’deki asansörlerin nasıl olması gerektiğine ilişkin sunumlar gerçekleştirecek.
Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın, 2023 yılında destek kapsamına aldığı sektörel nitelikli yurt içi fuarlar arasında yerini alan 18. Uluslararası Asansör İstanbul, “Yeni Dünya Yeni Fırsatlar” sloganıyla kapılarını açacak. Fuara bu yıl Kocaeli’den; Asray, Ast Turkey Metal, Bulut Makina, Çel-Mer Çelik, Ekip Paslanmaz Çelik, Essan Asansör, Fupa Asansör, İleri Asansör, Kormas, Köşkerler Çelik Halat ve Zorer Asansör katılıyor. Sektörün heyecanla beklediği buluşmada; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan otomobil asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara dair yenilikler sergilenecek.
Asansör endüstrisinin tüm profesyonellerini bu büyük buluşmaya beklediklerini söyleyen TARSUS Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, Asansör İstanbul 2023’ün tüm sektöre benzersiz fırsatlar sunacağını ifade etti. Aytemur açıklamasında; “Ziyaretçilerimiz, fuarda yer alan 363 firmanın, daha güvenli, daha akıllı ve daha hızlı asansör teknolojilerini bir arada görebilecekler. Yeni tedarikçilerle tanışıp, avantajlı satın almalar yapabilecekler. Ayrıca fuarda, yeni yatırım fırsatları bulacaklar” dedi.
ASANSÖR DÜNYASI’NIN TÜM PAYDAŞLARI BU FUARDA BULUŞUYOR!
Asansör ve yürüyen merdiven sektörünün tüm paydaşlarını çatısı altında buluşturacak olan Asansör İstanbul 2023’te başta asansör montaj, taahhüt ve bakım firmaları ile asansör aksam üreticileri olmak üzere müteahhitlik ve inşaat firmaları, asansör aksam tedarikçileri, proje, mimarlık, mühendislik ve danışmanlık firmaları, apartman yöneticileri, bina sahipleri, asansör kullanıcıları, belgelendirme kuruluşları, kamu kuruluşları ile akademisyenler, Türkiye’nin lider asansör firmaları ile sektörün dünya markalarıyla bir araya gelecek.
Uluslararası Asansör İstanbul 2023 hakkında detaylı bilgi için www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
İş Dünyası, 06 Mart 2023 06:50
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
