Kocaeli Valisi Yavuz depremin merkezinden çağrıda bulundu
Gündem, 27 Şubat 2023 22:36Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında depremin üssü olan Kahramanmaraş iline görevlendirilen Valimiz Seddar Yavuz, yapılan ayni ve nakdi yardımların devam etmesi gerektiğini belirterek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bölgede en çok ihtiyaç duyulan malzemeleri paylaştı.
Afetin merkezi olan Kahramanmaraş’ta depremin ilk gününden bu yana görev yapan ve ihtiyaçları karşılamak için çalıştığına vurgu yaparak tüm Kocaelili hemşehrilerine sevgilerini ileten Vali Yavuz, bölgede en çok ‘gıda maddeleri, iç çamaşırı, masa, sandalye, yatak ve temizlik ürünlerine’ ihtiyaç olduğu şeklinde paylaşımda bulundu.
Haydi Kocaeli, Yaraları Hep Birlikte Saracağız
Depremi en iyi bilen Kocaelili hemşehrilerimiz afetin meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren gerek telefon ile arayarak gerekse sosyal medya üzerinden depremden etkilenen vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardım yapma taleplerin yoğun bir şekilde iletilmesi neticesinde Vali Sedar Yavuz’un talimatları ve Valiliğimiz koordinasyonunda özellikle battaniye, katalitik soba, gıda, giyim, hijyen maddeleri gibi ayni yardımların; İzmit ilçemiz, Eski Gölcük Yolunda bulunan Carrefour (Eski Bina) binasında Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce kurulan birim tarafından toplanmasına ve AFAD ve Acil Durum Başkanlığının talimatları doğrultusunda depremden etkilenen illere sevkinin gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Deprem bölgesinde ki mevsim şartları nedeniyle barınma ve ısınma ihtiyacı ön plana çıktığından yapılacak yardımlarda konteynır, çadır, battaniye, katalitik soba, Seyyar WC- Duş öncelik arz etmekle birlikte gıda, giyim, hijyen ve diğer bilimum ihtiyaç maddelerinin bağış kabulüne devam edilmektedir.
Ayni yardım teslim ve kabul noktası olarak çalışmalara devam edilen Carrefour binasına teslim edilecek ayni yardımlarda özellikle son kullanma tarihi geçmiş veya geçmeye yakın malzeme ile ikinci el, kullanılmış malzeme bağışı yapılmamasını istirham ediyoruz.
Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket eden, nerede bir ihtiyaç varsa oraya yardıma koşan Aziz Milletimizin herbir ferdine ve tüm Kocaelili hemşehrilerimize teşekkür ediyor,yardımları depremzede kardeşlerimize titizlikle ulaştırmaya devam ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Gündem, 27 Şubat 2023 22:36
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
