Büyükakın: Raziye teyzemizin duası bize de bu millete de yeter
Gündem, 16 Şubat 2023 21:53Büyükşehir’in Hatay’da kurduğu çadır kente yerleşen 86 yaşındaki Raziye teyze, Başkan Büyükakın’ın bir tekerlekli sandalyeyle geldiğini görünce onu dualarla karşıladı
86 yaşındaki Raziye Yener, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinden önce Hatay’ın Defne ilçesinde yaşayan kızına misafirliğe gelmişti. Kalp kapakçığı rahatsızlığı bulunan Raziye teyze, depreme kızı, damadı ve torunuyla beraber yakalandı. Deprem anında anneleri Raziye teyzeyle beraber kendilerini dışarı atan aile, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede kurduğu çadır kente yerleşti. Ancak kalp rahatsızlığı bulunan Raziye teyzenin bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Bunu haber alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hemen bir tekerlekli sandalye alarak Raziye teyzeyi kaldığı çadırda ziyaret etti. Başkan Büyükakın’ı karşısında gören Raziye teyze, gözyaşlarına boğuldu. Başkan Büyükakın’ın ellerinden tutan Raziye teyze, ‘’Allah senden razı olsun evladım’’ dedi ve boynuna sarıldı.
BAŞKAN ELİNİ ÖPTÜ, BOYNUNA SARILDI
Raziye teyzenin çadırdaki yatağının başına oturan ve onun gözlerinden dökülen yaşları gören Başkan Büyükakın da çok duygulandı. Raziye teyzenin ellerinden öpen ve sevgiyle boynuna sarılan Başkan Büyükakın, ‘’Teyzeciğim senin bir duan bize de bu millete de yeter. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Neye ihtiyacın varsa biz buradayız. Artık Hatay da, Defne de bizim memleketimiz. Burayı Kocaeli’den ayrı görmüyoruz. Senin de, bu büyük afette evleri yıkılan ya da hasarlı olduğu için giremeyen tüm kardeşlerimizin de yanındayız, hizmetindeyiz’’ karşılığını verdi.
DEPREME MİSAFİRLİKTE YAKALANDI
Hatay Defne’de eşi ve oğluyla birlikte yaşadıklarını ifade eden Sevim Bulunmaz da, ‘’Annemin kalp kapakçığı ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunuyordu. Depremden önce bize misafirliğe gelmişti. Deprem anında annemi de alarak güçlükle kendimizi dışarı attık. Şimdi Kocaeli Büyükşehir’in Defne’de kurduğu çadır kentte yaşıyoruz, konteynerler tamamlandıktan sonra oraya geçmek istiyoruz. Tahir başkanımız da annemizin bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenince sağ olsun bu ihtiyacımızı karşıladı. Allah razı olsun‘’ sözleriyle duygularını ifade etti.
.gif)
Gündem, 16 Şubat 2023 21:53
Yorumlar (0)
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
