Hoş geldiniz, başımızın üstünde yeriniz var
Gündem, 10 Şubat 2023 14:26Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Darıca Balyanoz Gençlik Kampında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti, acılarına ortak oldu
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından tüm imkanlarıyla seferberlik başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşlara da kapılarını dün itibariyle açmıştı. Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu tarafından yönlendirilen 72 vatandaş, Darıca Balyanoz Gençlik Kampında misafir ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, tesiste misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerin acılarına ortak olan Gündoğdu, ‘’Hoş geldiniz, burası sizin de eviniz. Başımızın üstünde yeriniz var’’ dedi.
“BÜTÜN TESİSLERİMİZİ AFETZEDELERİMİZİN EMRİNE VERDİK”
Depremzedelere ziyareti sırasında bir açıklama yapan Genel Sekreter Gündoğdu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz kendi imkânlarımızı sonuna kadar afetzedelerimizin emrine açtık. Diriliş kamplarında, Kefken’de, Kumcağız’da, Darıca’daki Balyanoz Koyunda bulunan bu tesisimizde misafir edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin bütün kamplarını ve dinlenme tesislerini afetzedelerimizin emrine verdik. Dün akşam itibariyle Balyanoz koyunda bulunan tesisimizde 70’e yakın afetzedemiz Valilik tarafından bize intikal ettirildi. Hepsi odalarına yerleştirildi. Her türlü ihtiyaçlarını Büyükşehir Belediyesi olarak tesislerimizde karşılıyoruz” dedi. Depremzede vatandaşlarla yakından ilgilenen Gündoğdu, misafir edilen vatandaşlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da deprem bölgesinde görev yaptığını ifade etti.
16 AİLEDEN 72 KİŞİ MİSAFİR EDİLİYOR
Darıca Balyanoz Gençlik Kampında Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’dan getirilen 16 aileden toplamda 72 kişi misafir ediliyor. Giyecek olarak depremzede vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılanırken tesiste üç öğün yemek de veriliyor. Birçok sosyal alanın mevcut olduğu tesiste çocukların da eğlenebileceği pek çok etkinlik ve oyun alanları bulunuyor. Tesisin 250 kişiye kadar misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor.
.gif)
Gündem, 10 Şubat 2023 14:26
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
