Darıcalılar depremzedeler için kan verdi
Gündem, 07 Şubat 2023 14:26Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından acil kan ihtiyacına yönelik Darıca Belediyesi, kampanya başlatırken Darıcalılar, kan bağışı için sıraya girdi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da depremzedeler için kan verdi.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Darıca Belediyesi ile Kızılay’ın ortaklığında başlatılan kan bağışı kampanyasına Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kurulan Kızılay kan bağışı noktasında kan vermek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
BAŞKAN BIYIK KAN VERDİ
Depremin ardından hemen harekete geçen ve deprem bölgesine ulaştırılması için yardım kampanyaları başlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da kan veren vatandaşları ziyaret ederek duyarlılıkları için teşekkür etti. Depremin yaralarını hep birlikte sarmak için çalıştıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık daha sonra depremzedeler için kan bağışında bulundu. Devlet ve millet el ele vererek yüzyılın felaketi olan depremin yaralarını hep birlikte sarmak için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, deprem bölgesi için yardım kampanyalarının süreceğini söyledi.
DARICA’DAN 11 TIR YARDIM
Darıca Belediyesi ayrıca depremzedeler için gıda kolisi ve kışlık giyecek kampanyası da düzenlerken Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde toplanan ürünler titizlikle tırlara yükleniyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşlarla halkla oluşturarak toplanan ürünleri tırlara yükledi. Ardından tırlar dualar eşliğinde uğurlandı. Darıca’nın güzel bir dayanışma örneği sergilediğini belirten ve vatandaşlara yardımları için teşekkür eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Depremin ilk anından itibaren hızlı bir şekilde organize olarak depremden zarar gören vatandaşlarımız için çalışmaya başladık. Şu ana kadar 11 tırı AFAD koordinesinde deprem bölgesine uğurladık. Toplanan yardımlarla yeni tırları da ulaştıracağız. Daha önce iş makinelerimizi ve personellerimizi de gönderdik. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
.gif)
Gündem, 07 Şubat 2023 14:26
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
