Hürriyetçi Eğitim Sen’den promosyon önerisine hayır
Gündem, 04 Şubat 2023 22:22Hürriyetçi Eğitim Sen’den yapılan açıklamada Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının artık yılan hikayesine dönen banka promosyonlarıyla ilgili ankatte 'hayır' dediği açıklandı
Hürriyetçi Eğitim Sen Üniversite Baştemsilcisi Doç. Dr. Ali Talip Akpınar ve Hürriyetçi Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Dr. Süleyman Pekin promosyon önerisi hakkında bir basın açıklaması yaptılar. Açıklama şöyle:
Hürriyetçi Eğitim Sen olarak Kocaeli Üniversitesi Çalışanlarının artık yılan hikayesine dönen banka promosyonlarıyla ilgili farklı seçeneklerdeki görüşlerini almak için hazırladığımız anketimiz 3 Şubat 2023 saat 14:00 itibariyle neticelenmiştir.
İlk grafikte görüleceği üzere; Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının % 96,2’si KOÜ Rektörlüğü’nün 18.000 peşin + 1.000 para puan + 6 ay sonra 1.250 para puan olmak üzere taksitli net 20.250 tl ödenmesine ilişkin Ziraat Bankasıyla promosyon anlaşması yapmasını istememektedir.
İkinci grafikte görüleceği üzere; Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının % 76,5’i cezai şartın 3.500 tl’ye düşürülerek var olan promosyon önerisinin iyileştirilmesi halinde bile KOÜ Rektörlüğü’nün Ziraat Bankasıyla promosyon anlaşması yapmasını kabul etmemektedir. Ne var ki Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının promosyon şartlarının iyileştirilmesi durumundaki hayır oranı azalmıştır.
.gif)
Son grafikte görüleceği üzere; Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının % 68,1’i Ziraat Bankasına cezai şart ödenmeksizin KOÜ Rektörlüğünün Aralık 2023’te başlamak üzere tüm bankaların katılımına açık Ekim ayında promosyon ihalesi yapmasını istemektedir.
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nün daha önce yaptığımız çağrıları dikkate alarak çalışanlarının görüşlerini almak üzere anket yapmasını olumlu bulmakla beraber tek soruluk anketin evet - hayır şeklinde 2 seçenekli olması, işçi kadrosunda olanlar ile güvenlik görevlilerinin EBYS ve/veya kurumsal eposta hesapları olmaması nedeniyle ankete katılımların az olması sonucun sıhhiyeti adına bir handikap teşkil etmektedir.
Ayrıca Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının önemli bir kısmı promosyon ödemesinde para puan kullanılmasını uygun bulmamaktadır ve Ziraat Bankası’ndan kredi kartı olmayanların para puan yüklemesinin nasıl yapılacağı da belirsizdir.
KOÜ Rektörlüğünün Hürriyetçi Eğitim Sen’in kurum çalışanların görüşlerini aldığı anketten faydalanmasını umuyor ve promosyon konusunda çalışanlarının lehine karar vereceğini umuyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.
Gündem, 04 Şubat 2023 22:22
Yorumlar (0)
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
