Başkan Büyükakın, Gebze’de muhtarlarla buluştu
Gündem, 03 Şubat 2023 02:32Başkan Tahir Büyükakın, “Muhtar Buluşmaları” programı kapsamında Gebze ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 ilçedeki toplam 472 mahalle muhtarıyla bir araya gelecek. Başkan Büyükakın, “Muhtar Buluşmaları” programı kapsamında Gebze ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda, ilçeye yapılan hizmetleri ve projeleri anlatan Başkan Büyükakın, muhtarların sorunlarını dinledi, çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu.
MUHTARLARLA SOHBET ETTİ
Büyükşehir’in Darıca’daki Balyanoz Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu, Gebze ilçesinin merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, daha önce söz verdiği gibi muhtarlarla çay içip sohbet etmek için bir araya geldiklerini söyledi.
.gif)
‘’MUHTARLAR HİZMET ORTAĞIMIZ’’
En büyük hizmet ortağı olarak gördüğü muhtarların, hizmet ağının ilk ayağı, ilk gören gözü, ilk duyan kulağı olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, muhtarların mahallelerindeki ihtiyaçların karşılanmasına yönelik taleplerini imkanlar çerçevesinde yerine getirdiklerini ifade etti. Muhtarlık İşleri Dairesi’nin, muhtarların işlerini kolaylaştırmak için çalıştığını dile getiren Başkan Büyükakın, özellikle A Takımı’nın sahada sorunları hızlı bir şekilde çözerek, büyük işler yaptığını belirtti.
MUHTARLAR HİZMETLERDEN MEMNUN
Başkan Büyükakın, konuşmasının ardından muhtarlarla sohbet etti, ihtiyaçlarını dinledi, çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu. Mahalle muhtarları da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, her zaman yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Başkan Büyükakın, toplantı sonunda muhtarlarla fotoğraf çektirdi.
“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”
Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu, Başkan Tahir Büyükakın ile gerçekleştirdikleri toplantının samimi bir atmosferde, dost ortamında çok verimli geçtiğini söyledi. Muhtarların, mahalleleriyle ilgili ihtiyaçları dile getirdiğini, çözüm önerileriyle ilgili istişarelerde bulunduklarını aktaran Uslu, “Gebze ilçesinin ihtiyaçları masaya yatırıldı. Muhtar arkadaşlarımız konuyla ilgili taleplerini iletti. Çok güzel bir birliktelik oldu. Tahir Başkanımız her zaman muhtarların yanında. Arkadaşlarımız kendisine ulaşmakta sorun yaşamıyor. Muhtarlarımız adına çok sevindirici bir durum. Bu, sayın Cumhurbaşkanımızın, muhtarlara verdiği değerin buradaki yansımasıdır. Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi ile etkili çalışmalar yapıyoruz. Tahir Büyükakın Başkanımıza, bizi bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Gündem, 03 Şubat 2023 02:32
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
