Büyükakın: Kocaeli Şehir Hastanesi muhteşem bir eser
Sağlık, 02 Şubat 2023 01:11Başkan Büyükakın, “22 yıldır AK Parti’nin sağlık politikalarının eseri olan şehir hastanelerimiz, insanı merkeze alan güçlü sağlık sistemimizin eseridir” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu. Teknik heyetten de çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Büyükakın, "Şehir Hastanemiz, hem vatandaşın sağlık hizmetlerinden faydalanması açısından, hem de çalışanların kolay hizmet vermesi bakımından dünyanın sayılısı hastaneleri arasında yer alacaktır. Kocaeli Şehir Hastanemiz, muhteşem bir eserdir. Hizmetlerin en iyisine layık milletimize bu göz kamaştırıcı eseri kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.
“ŞEHRİMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR ESER KAZANMIŞ OLACAK”
“
1218 yatak kapasitesi, 235 poliklinik ve 63 ameliyathaneye sahip olan Kocaeli Şehir Hastanesi şehrimiz için gurur vesilesidir” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Kocaeli Şehir Hastanemizin en son sistem ve teknik donanımı ile bütün ayrıntıları düşünülmüş. Şehir hastanemizin açılmasının ardından yatak kapasitesi ve yoğun bakım üniteleri noktasından önemli bir artış olacak. Şehir Hastanemizin içerisinde vatandaşımızın sağlık hizmetlerini almakta zorlanmamalarına ayrıca özen gösterilmiş. Ülkemizin en donanımlı kurumlarından biri olan şehir hastanemiz hizmete açıldığında şehrimiz çok önemli bir eseri kazanmış olacak. 22 yıldır AK Parti’nin sağlık politikalarının eseri olan şehir hastanelerimiz, güçlü sağlık altyapısı ile insanı merkeze alan sağlık sistemimizin çok büyük bir eseridir” ifadelerini sarf etti.
“MİLLETİMİZE HER ŞEYİN EN GÜZELİ YAKIŞIR”
Şehir Hastanesi’nde bir dizi inceleme ve detaylı bir bilgilendirme alan Başkan Büyükakın, “Şunun altını bir kez daha çizmek gerekiyor. Türkiye’de devreye giren her şehir hastanemiz ulusal ve uluslararası düzeyde birer marka haline gelmiştir. Milletimiz bu hizmetleri alan Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve tüm ilgililere dua ediyor. Bu hastanelerin en önemli özelliklerinden bir tanesi de teknolojik açıdan çok ileri seviyede olması. Milletimize her şeyin en güzeli yakışır” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Sağlık, 02 Şubat 2023 01:11
Yorumlar (0)

Körfez’de Zaferin Adı Türkiye Sergisi büyük ilgi gördü

Bahçeli erken seçim çağrısı yapar mı?

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu anaokulu yaptıracak

Kırkpınar şampiyonu Orhan Okulu Derince’deydi

Altınla ilgili dikkat çeken tahmin

Çıkıp konuşsana lan, utanmaz adam!

Terzibayırı’nda çocuklar doyasıya eğlendi

Büyükakın’dan sporcu gençleri çok sevindiren haber!

Körfezli ragbiciler final müsabakaları için Denizli’de

Kullar Merkez Cami yenileniyor

Fatih Altaylı için 5 yıl hapis cezası istendi

TÜİK meyve fiyatlarındaki sert artışı gizleyemedi

144 farklı tür Kuzuyayla’nın biyoçeşitlilik envanterine kazandırıldı

Memleket Partisi kepenk kapatacak!

Çayırova’da afetlere hazırlık masaya yatırıldı

Buna ne denir? Apo'nun sözünden çıkmayın!

Kandıralı üreticiye üç yapılı fındık ve gübre deposu desteği

Derince’de Hilal Bahçe Sosyal Tesisi yeni yüzüyle hizmette!

Dilenciler bile TL’nin değersizliğinden şikâyetçi!

İzmit’te Mobil Halk Et sonbaharda yeniden yollarda olacak

Gölcüklüler açık havada sinema keyfine davetli!

Ebru teğmenle ilgili akla ziyan gerekçe!

Sigaraya bir zam daha geldi

Bunun adı psikolojik şiddettir, ağır tahriktir!

Kıbrıs gazisi Faruk Baran vefat etti

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert sözler

Çayırova’da 15 Temmuz gecesinde önce anma, sonra konser

AKP’liler Körfez'i de bayraklarla donattı

Kocaeli Devlet Hastanesi’ne yeni başhekim atandı

AKP ve MHP’li yöneticileri şehitlikten kovdu!

Bahçeli, DEM'lileri kapıda karşıladı

İzmit Lavanta Bahçesi’nde 4’üncü hasat

Kick Boksta Türkiye üçüncüsü oldu

İmamoğlu bildiğiniz gibi! Hakim karşısında dahi geri vitesi yok

SEDAŞ’tan Kartepe’ye 250 Milyon TL’lik enerji yatırımı

Derinceli çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir gün

Büyükşehir’den tek başına yaşayan yaşlı adama çok yönlü destek

Gelin bu ihanet sürecine karşı güçbirliği yapalım

Buyrun savcılık soruşturma açsın, açabilirse
