Dikkat çeken sosyal deney: Merhaba ben su
Gündem, 28 Ocak 2023 03:52Büyükşehir, son günlerde büyük önem taşıyan “su tasarrufuna” Cumhuriyet Bulvarında gerçekleştirdiği sosyal deneyle dikkat çekti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürlüğü gönüllüleri, yağışların azalması nedeniyle son günlerde ülke genelinde barajlarda su seviyesinin düşmesine dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak için İzmit Cumhuriyet Bulvarında bir sosyal deney yaptı. Cumhuriyet Bulvarı’nda açık bırakılan muslukları fark ederek kapatan duyarlı vatandaşlara iki kişilik tiyatro bileti hediye edildi.
SU TASARRUFU KONULU SOSYAL DENEY
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından su tasarrufuna dikkat çekmek, duyarlılığı arttırmak ve suyun insan hayatında nedenli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak için örnek bir sosyal deneye imza attı. Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Kadın Aile Şube Müdürlüğü desteğiyle hazırlanan video belediyenin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.
.gif)
GÖRMEZDEN GELENLER DE OLDU
Cumhuriyet Bulvarında bulunan ve açık unutulan çeşmelerin yanından gecen bazı vatandaşlar, açık olan çeşmeyi fark etmezken birçok duyarlı vatandaş da çeşmeleri fark ederek boşa akmasını engelledi. Çeşmeleri kapatan vatandaşlar ise bu duyarlılıkları karşısında ödüllendirildi. Bu görüntüler Cumhuriyet Bulvarının farklı noktalarına konulan kameralarla kayda alındı. Alkışlarla karşılaşan duyarlı vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
TEŞEKKÜR BELGESİ VE TİYATRO BİLETİ
Açık olan çeşmeleri fark ederek kapatan vatandaşlar alkışlarla ve konfetilerle karşılanarak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın imzasını taşıyan ve üzerinde “Merhaba Ben Su. Dünyada ısı dengesini muhafaza etmek ve canlı çeşitliliğini korumak için çabalıyorum ve bunun için ilave bir gayret istemiyorum. İhtiyacım olan sadece saygı. Beni duyduğun ve sesime kulak vererek bu yok oluşa engel olduğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın.” yazılı teşekkür belgesi verildi. Duyarlı vatandaşlara aynı zamanda İSU’ya ait kupa bardak ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından iki kişilik tiyatro bileti hediye edildi.
Gündem, 28 Ocak 2023 03:52
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
