Gültepe Kültür Merkezi’nde ilk ders Başkan Büyükakın’dan
Gündem, 25 Ocak 2023 13:21Büyükşehir Belediyesince yapılan Gültepe Kültür Merkezi’nin tanıtımı yapıldı. Merkezin etüt sınıfında ilk dersi Başkan Büyükakın verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 12 ilçede yaşam kalitesini yükseltecek projeleri birer birer devreye alıyor. Bu projeler kapsamında ele alınan ve İzmit ilçesinde Gültepe Mahallesi sakinleri tarafından özlemle beklenen kültür merkezinin tanıtımı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla yapıldı. Tanıtım programında konuşan Başkan Büyükakın, “Geleceğimizin mühendisleri, yazılımcıları burada yetişecek” dedi. Başkan Büyükakın, etüt sınıfında ilk dersi verdi.
BAŞKAN GÜLLERLE KARŞILANDI
Büyükşehir, İzmit’in en büyük mahallelerinden biri olan Gültepe’ye modern bir kültür merkezi kazandırdı. Vatandaşların hizmetine sunulan Gültepe Kültür Merkezi’nin tanıtım programı Başkan Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Programa ayrıca AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Yaşar Aslan, Alperen Ocakları İl Başkanı Cüneyt Engin, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Büyükakın, Gültepe’de mahalle sakinleri tarafından güllerle karşılandı.
.gif)
“MAHALLEMİZDEN YENİ BAYRAKTARLAR YETİŞECEK”
Gültepeliler Platformu Başkanı Tamer Çakırer, “Bugün mahallemiz için önemli bir gün. Yıllardır hayalini kurduğumuz kültür merkezimizin açılışını yapıyoruz. Başta mahallemizin abisi Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Bugünün tarihini önemle seçtik. Bugün başkanımızın doğum günü. Bugün tanıtımı yapılan kültür merkezi, mahallemiz sakinlerince kullanılmaya başlayacak. Mahallemizin ihtiyar delikanlıları için içeride millet kıraathanesi var. Gençlerimiz çocuklarımız için robotik kodlama ve 3D yazıcılarla donanmış kentin en donanımlı robotik kodlama atölyesi var. İnşallah mahallemizin Bayraktar’larını yetiştireceğiz ve bu ülkeye hizmet edecekler. Buna vesile olan Başta Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”
Programda konuşan Başkan Büyükakın, “Bugün gül gibi insanların yaşadığı Gültepe Mahallemize önemli bir eser kazandırıyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizlere sürekli hatırlattığı bir konu var; ‘Milletin gönlünden düşerseniz yaptığınız binaların, yolların, köprülerin diğer hizmetlerin hiçbir önemi kalmaz. Gönül belediyeciliği yapın.’ Biz her şeyi bıraktık. Gönüllere girmek için çalışıyoruz. Devletin bütün kurumları sizlere hizmet etmek için var. Bizim yolumuz hizmet yoludur. Çocuklarımız için çalışıyoruz geleceğimiz için çalışıyoruz. Onlar için bu kültür merkezimize teknoloji atölyesi kurduk. İnşallah geleceğin mühendisleri, yazılımcıları burada yetişecek. Kültür merkezimiz, mahallemize hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri Gültepe Kültür Merkezini gezdi. Başkan Büyükakın, kültür merkezi içerisindeki Millet Kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etti. Robotik kodlama atölyesinde öğrencilere başarılar dileyen Başkan Büyükakın, etüt sınıfına ilk dersi verdi.
GÜLTEPE KÜLTÜR MERKEZİ
Gültepe Kültür Merkezinin 2. bodrum katta millet kıraathanesi, elektrik odası, bir rezerv oda, bodrum katta bilgisayar odası, zemin katta bir toplantı odası, çay ocağı ve mescit, 1. katta konferans alanı ve mescit, 2. katta ise bir toplantı odası ve bir dernek odası bulunuyor. 653 m² alana sahip olan 5 katlı yapının dış cephe işlemleri kapsamında gül motifi uygulandı.
Gündem, 25 Ocak 2023 13:21
Yorumlar (0)
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
