SEDAŞ, KalDer üyesi oldu
Gündem, 24 Ocak 2023 19:49Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinin elektrik dağıtım faaliyetini yürüten SEDAŞ, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) üyesi oldu. Üyelik sertifikası, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’a takdim edildi.
SEDAŞ’ın KalDer üyesi olması dolayısıyla düzenlenen sertifika töreni, Sakarya’daki Teknik Eğitim Merkezinde gerçekleşti. Törende üyelik sertifikasını SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz KalDer yöneticisi Elif Eğeryılmaz’ın elinden aldı.
SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi ve bağlı departmanların katılım sağladığı törende konuşan SEDAŞ CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz “Mükemmellik kültürünü benimseyen ve ülkemizin yaşam kalitesini artırma misyonu ile çalışan Türkiye Kalite Derneği’nin bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. KalDer’in sağladığı eğitimler, etkinlikler, deneyim paylaşımları ve teknik geziler gibi hizmetlerinin şirketimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Ulusal kalite bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasına ülkemizde öncülük eden dernek ile iş birliği çalışmalarımızı Regülasyon ve Uyum Direktörlüğümüze bağlı Stratejik Planlama ve Geliştirme Müdürlüğümüz üstlenecek. Hedefimiz her zaman olduğu gibi müşterilerimiz ve onlara sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmaktır. Üyeliğimizin şirketimize büyük katkı ve kazanımlar getirmesini temenni ederim” dedi.
Ülkemizde 30 yılı aşkın bir süredir yönetim ve kalite bilincinin yaygınlaşması ve benimsenmesi için faaliyet gösteren KalDer, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın “Yönetim Kalitesi ve Sürdürülebilirlik” ilkelerinin yaygınlaşması çalışmalarında lider rol üstlenmektedir.
.gif)
Gündem, 24 Ocak 2023 19:49
Yorumlar (0)
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
