Büyükşehir A Takımı yeni araçlarıyla daha güçlü
Gündem, 23 Ocak 2023 19:40Büyükşehir’in kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla kurduğu A Takımı, filosunu 34 yeni araçla güçlendirdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla mahallelerde hizmet vermek için 2021 yılının haziran ayında “Büyükşehir Acil Tamir Takımı-A Takımı”nı kurdu. 26 araç, 8 ekipman ve 60 personelle kurulan A Takımı, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kocaeli genelinde üst düzey memnuniyetle hizmet eden A Takımı, bir yandan da araç ve ekipman filosunu genişletiyor. Son olarak 34 araç daha hizmete alındı. A Takımı bugün alanında uzman 140 personel, tam donanımlı toplam 70 araç, iş makinesi ve ekipmanla kırsal bölgeler başta olmak üzere mahallelerin acil ihtiyaçlarını daha hızlı, pratik ve en ekonomik bir şekilde karşılıyor.
.gif)
34 YENİ ARAÇ
Hizmetlerini aynı anda daha çok bölgede sürdürebilmek amacıyla araç parkını genişletmeye devam eden A Takımı, son olarak envanterine dahil ettiği 10 adet karla mücadele aracı, 2 adet kamyonet, 1 adet iş makinesi taşıma aracı, 2 adet su tankeri yol yıkama aracı, 3 adet hidromek kazıyıcı yükleyici, 3 adet ekskavatör, 2 adet greyder, 2 adet toprak silindir, 1 adet çift kabin araç, 8 adet kamyonet ile birlikte 34 yeni aracı da bünyesine kattı. Toplam 70 araç, iş makinesi ve ekipmanla mahallelerde görülen eksik ve müdahale edilmesi gereken işler için hazır bulunan A Takımı, vatandaşa hizmet edecek.
2022’DE 2040 TALEP YERİNE GETİRİLDİ
Hizmetlerini aynı anda daha çok bölgede sürdürebilmek amacıyla ihtiyaca göre personel sayısını artıran ve araç parkını genişleten A Takımı, iş makineleriyle tarla yollarının açılması ve düzenlenmesi, küçük parke ve torba asfalt (soğuk yama asfalt) ile yollarda oluşan çukurların kapatılması, su kanallarının açılması, yıpranan yön ve trafik tabelalarının değiştirilmesi başta olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanlarında çok farklı hizmetlerle göz doldurarak, muhtarların ve vatandaşların takdirini kazanıyor. Ekipler, 2022’de 78 ayrı konu başlığı altında 2040 talebi yerine getirerek, çözüme kavuşturdu.
MUHTARLARDAN TAM NOT
Kırsal kalkınma hamlesinin bir parçası olarak mahallelerde ihtiyaçlara anında ve kalıcı çözümler üreten A Takımı, yürüttüğü hizmetlerle muhtarların ve kırsal mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Muhtarlar, özellikle hizmetin odağında yer alan A Takımı’nı ‘112 Acil Servisi’ne benzetiyor.
Gündem, 23 Ocak 2023 19:40
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
