Derince Saadet Partisi’nden yeter, söz milletin çıkışı
Siyaset, 22 Ocak 2023 06:40Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığı, Yelken Restaurant’ta Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın ve Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu’nun katılımıyla kahvaltıda buluştu. Coşkulu bir ortamda geçen kahvaltıya Millet İttifakı İlçe Başkan ve Başkan Vekilleri de katılım sağladı.
Programda açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Latif Gökhan Durtaş “Tarihin en kritik seçim sathı mailine girmiş bulunmaktayız. Bu kritik seçimi Allah’ın izniyle milletimizle yaptığımız ittifakla ve yine milletimizin kararıyla kazanacağız. Türkiye’de başlayacak bu değişim rüzgarı önümüzdeki süreçte Derince’mize de yansıyacak ve ilçemiz makus talihine bir dur diyerek mahalle muamelesinden kurtulup hak ettiği şehir statüsüne geçecektir.” açıklamasında bulundu.
Selamlama konuşmasında söz alan Saadet Partisi İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, “Aynı bugün Derince’mizde olduğu gibi, Kocaeli’mizin tüm ilçelerinde büyük bir coşkuyla programdan programa koşturuyoruz. Kadın teşkilatlarımız kapı kapı dolaşıp büyük bir teveccüh ile karşılanıyorlar; Ankara’da genel merkezlerimiz, yerelde de bizler gayret ederek hep birlikte bu bozuk düzeni değiştireceğiz” dedi.
Bu çalışma ve yapılan diğer çalışmaların Derince’de yaşayan herkesin iyiliğine, güzelliğine ve esenliğine vesile olmasına, dalga dalga büyüyerek tüm Kocaeli ve Türkiyemize sirayet etmesini dileyerek sözüne başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın “Bir anne çocuğuna karne hediyesi olarak et almış. Bir çocuk için etin bir ödül haline geldiğini duyduğumuza pek rastlamışlığımız yok. Ekonomik sıkıntıları yaşıyor ve hissediyorsunuz. Aynı şekilde dış politikamız tam bir facia; yarın hangi dostla düşman, hangi düşmanla dost olacağımızı bilemez durumdayız.
.gif)
Ve bir taraftan ahlaki ve manevi tahribat; hırsızlığı, arsızlığın ve yolsuzluğun kanıksandığı bir dönemden geçiyoruz.” diyerek mevcut durumumuzu gözler önüne serdi. “Bir ülkede adalet, bir ülkede ahlak ayakta tutulamazsa o ülkede hiçbir şey ayakta tutulamaz” diyerek sözlerine devam eden Aydın, “Devasa hale gelmiş bu sorunlar karşısında adeta tek başına bir siyasi partinin üstesinden gelemeyeceği bir süreç yaşıyoruz.
Dolayısıyla bir orkestra halinde hareket edeceğiz, ahenk olacak. Bu disiplini ortaya koyarsak bizim orkestramız, seçim akşamı zafer marşı çalacak” açıklamasında bulundu. Herkese itibar etmek, herkese iltifat etmek ve herkese ikramda bulunmanın öneminden bahseden Aydın, “Adaleti konuşmayacağız adil olacağız, dürüstlüğü konuşmayacağız dürüst olacağız, ahlakı konuşmayacağız ahlaklı olacağız, helali haramı konuşmayacağız riayet edeceğiz, komşu hakkını konuşmayıp riayet edeceğiz, kanunlara kurallara uymanın gerekliliğinden bahsetmeyeceğiz uyacağız.
Olması gerektiğini bildiğimizi yaşayacağız, konuşmayacağız. Bizim konuşmaya değil yaşamaya, kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Göreceğiz ki, bizim küçük adımlarımız büyük adımlar haline gelmiş, aşılmaz denilen dağlar aşılmış, olmaz denilenler olmuş” diyerek sözlerini tamamladı.
Siyaset, 22 Ocak 2023 06:40
Yorumlar (0)
Emekliye bir dokun bin ah işit
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
