AK Parti Kocaeli’de,Bakan Nebati’li istişare toplantısı
Siyaset, 21 Ocak 2023 06:52Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
AK PARTİ KOCAELİ YOĞUN BİR HAFTA GEÇİRDİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, çok yoğun bir haftayı geride bıraktı. Hafta içinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlayan partililer, cuma günü de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi konuk etti. Bakan Nebati, “Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında ilimize gerçekleştirdiği ziyarette iş dünyası, esnaf ve STK’larla buluştu. Günün finali ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen İl İstişare Kurulu Toplantısıyla yapıldı.
.gif)
İSTİŞARE KURULU BİR ARAYA GELDİ:GÜNDEM SEÇİM 2023’TÜ
Seka Park Deniz Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda geçmiş dönem il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yer aldı. Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma yaklaşık 2 saat sürdü. Bakan Nebati burada yaptığı konuşmada son 20 yılda yapılan atılımları anlattı, Türkiye’deki müthiş değişim ve gelişime dikkat çekti, bu başarı hikayesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle birlikte yazıldığını kaydetti.
ELLİBEŞ: “TECRÜBELERİMİZ VE BİRİKİMLERİMİZLE DAHA GÜÇLÜYÜZ”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Bakan Nebati ile gerçekleştirdikleri İl İstişare Kurulu Toplantısı’nı çok önemsediklerini ve katılan herkese teşekkür ettiklerini belirterek şöyle dedi: “Tecrübelerimiz, birikimlerimiz ve eserlerimizle bugün, dünden daha güçlüyüz.
Bunun için kuruluşumuzdan itibaren partimize emek veren, değer katan istişare kurulu üyelerimizin hepsine minnet borçluyuz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için başlattığımız seçim çalışmalarında tüm istişare kurulumuzla birlikte olacağız” dedi. Ellibeş, Bakan Nebati’nin Kocaeli’den çok keyifli ayrıldığını, özellikle çat kapı esnaf ziyaretleri yapmayı planladığını da belirtti.
Siyaset, 21 Ocak 2023 06:52
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
