Yarın seçim olacakmış gibi hazırız!
Siyaset, 18 Ocak 2023 02:57İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur 14 Mayıs olarak açıklanan erken seçim tarihini değerlendirdi. Acur, “Yasaların etrafından dolarak seçim yapmaya çalışıyorlar. Erkene alıyorlar. Biz İYİ Parti Kocaeli teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün erken seçim tarihini 14 Mayıs 2023 olarak duyurdu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından bir basın açıklaması yayınlayarak seçim sürecini değerlendirdi. Acur, “Biz İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın yeni yönetimi olarak 2 gün önce göreve geldik. Ancak çok uzun zamandır seçim çalışmalarımızı yürütüyorduk. İYİ Parti Kocaeli teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız.
SANDIK GÖREVLİLERİMİZ HAZIR
İYİ Parti’nin Kocaeli’deki üye sayısı her geçen gün artıyor. 18 bin üyemizle çok büyük bir aileyiz. Sandık sorumlularımızı belirledik. Eğitimlerini tamamladık. Her sandıkta görevli arkadaşlarımız olacak. Ancak biz sadece kağıt üzerinde, o günkü maaşını almak için çalışacak kimselerle doldurmadık listelerimizi. İYİ Parti’ye gönül veren, Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele etmeye hazır kadrolarımızla sandıkların başında olacağız. Saat 17.00’ye kadar değil bütün sandıklar kapanıp seçim kuruluna teslim edilinceye kadar oylarımıza sahip çıkacağız.
KAPI KAPI, SOKAK SOKAK DOLAŞARAK
İYİ Parti Kocaeli, 12 ilçede aylardır sahada çalışıyor. İlçe başkanlarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla saha çalışmaları yapıyor ve bu çalışmalardan çeşitli veriler topluyoruz. Bu verilerin analizini genel merkezimizde gerçekleştirdik. Raporlar hazırladık. Kocaeli’yi avucumuzun içi gibi biliyoruz. Kentin yaşadığı sorunları, esnafın derdini, gencin talebini, yaşlının isteğini biliyoruz. Bu kentin sokaklarında 14 Mayıs sabahına kadar aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Ak Parti iktidarının vatandaşın hayatını nasıl olumsuz etkilediğini, İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın çözüm reçetelerini anlatacağız.
İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN…
İYİ Parti olarak genel seçimlerde elde edeceğimiz başarıya dair en ufak bir şüphemiz yok. Amacımız yerelde ve genelde partimizin en yüksek oyu alması ve Millet İttifakı adayının Cumhurbaşkanı seçilmesidir. 6 siyasi partinin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı’nın liderleri kısa süre içerisinde cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyu ile paylaşacaktır. Adaleti ön planda tutan, hakça bir düzen sağlayacak, millet için iktidar kuracak İYİ bir yönetim ilk seçimlerde göreve gelecektir. İYİ bir Kocaeli için, İYİ bir Türkiye için vakit gece gündüz çalışma vaktidir. Bütün İYİ Partili dostlarımı, arkadaşlarımı, ağabeylerimi, ablalarımı, kardeşlerimi İYİ bir Türkiye’yi inşa etmek için göreve çağırıyorum. Sokağa çıkın, kent halkıyla kaynaşın. İYİ Parti’yi ve Millet İttifakı’nı anlatın.”
Siyaset, 18 Ocak 2023 02:57
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
