Muhtar talep etti ekipler hemen harekete geçti
Gündem, 16 Ocak 2023 17:25Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Can, Başkan Büyükakın’dan üst yapı istedi. Fen İşleri ekipleri hemen harekete geçti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Yukarı Hereke’yi ziyareti sırasında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Can ile bir araya geldi. Muhtar Can, bu ziyaret sırasında Başkan Büyükakın’a mahallenin üst yapı ihtiyacını dile getirdi. Başkan Büyükakın’ın talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde yağmursuyu hattı yapımı ve asfaltlama çalışmalarına başladı.
YAĞMURSUYU, ASFALT VE KALDIRIM
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Can’ın Başkan Büyükakın’dan talebi sonrası mahallelinin ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, üstyapı çalışmalarına başladı. 450 metre uzunlukta yağmursuyu hattı kurulacak Cumhuriyet Mahallesindeki 900 metrelik yolda da asfaltlama ve kaldırım çalışması yapılacak.
.gif)
TALEPLERİ KARŞILIK BULDU
Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Şehit Mehmet Kaplan Caddesi, Tufan Sokak, Yağmur Sokak ve Seçkin Sokak’ta kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu hattı da yapılacak. Mahalle Muhtarı Can taleplerini geri çevirmeyerek kısa süre içerisinde üstyapı çalışması başlatılması talimatı veren Başkan Büyükakın’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.
“BAŞKAN BÜYÜKAKIN SÖZÜNÜ TUTTU”
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Can, yaşanan süreci şu sözlerle anlattı; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi ziyaret etti. Bölgemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri kendisine ilettik. En önemlisi Şehit Mehmet Kaplan Caddesiydi. Caddemizin kaldırımı ve yağmur suyu hattı yok. Güzergâhı kendisiyle gezdik. Talimat verdi, hızlıca burayı halledin diye. Ben bu kadar kısa sürede işe başlanır diye düşünmüyordum. Ekipler hemen geldi çalışmalara başladı. Yağmur suyu hattının ardından yolumuza kaldırım yapılacak. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız verdiği sözü kısa sürede tuttu.”
Gündem, 16 Ocak 2023 17:25
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
