Başkan Büyükakın: Dilovası ile gönül gönüleyiz
Gündem, 15 Ocak 2023 01:49Dilovası’nda esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Büyükakın, “İlçemiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Annelerimiz, kızlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve kıymetli büyüklerimiz için çalışıyoruz. Biz Dilovası ile gönül gönüleyiz. Dilovası’nın, yani hemşerilerimizin hizmetkarıyız” dedi.
Şehrin her noktasıyla yakından ilgilenen, eser ve hizmet anlayışıyla çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası ilçesinde esnaflara bereketli işler dilerken, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. AK Parti Kocaeli İl Başkan Mehmet Ellibeş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Şehrimizin her caddesinde, her sokağında, her metrekaresinde izimiz var; emeğimiz var, eserimiz var. Biz eser ve hizmet kadrolarıyız. Dilovası içinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Annelerimiz, kızlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve kıymetli büyüklerimiz için çalışıyoruz. Biz Dilovası ile gönül gönüleyiz. Dilovası’nın, yani hemşerilerimizin hizmetkarıyız” dedi.
“HALKIMIZ İSTİYOR BİZDE HİZMET VE ESER ÜRETİYORUZ”
“Her gün bir başka güzel ilçemizde; şehrimizin her köşesini kuşatacak şekilde çalışmaya devam ediyoruz” vurgusu yaparak Dilovası’nda ki esnaf ziyaretinin ardından değerlendirmelerine devam eden Başkan Büyükakın, “Bugüne kadar ürettiğimiz her eserde çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı velhasıl milletimizi düşündük. Aslında her eseri milletimizle birlikte inşa ettik. Dilovası’nın kadir şinas ve gönlü büyük insanları, her fırsatta ilçemize geldiğinde bizlere yoğun ve samimi bir ilgi gösteriyor. Göreve geldiğim ilk andan itibaren Dilovası ile yakından ilgilendim. Her projesini özel takip ettim. Sahadan gelen talepler vardı. Kömürcüler OSB’nin kapatılması isteniyordu, bizde gerekeni yaptık. Milletimiz dua ediyor. Saolsunlar. Şunu da özellikle vurgulamak isterim. Türkiye'nin tüm kazanımlarında emeği, katkısı, alın teri ve imzası olan milletimizdir. Halkımızın ta kendisidir. Halkımız istiyor bizde hizmet ve eser üretiyoruz” şeklinde konuştu.
“KOCAELİ İÇİN DİLOVASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”
Dilovası halkının sahille daha çok buluşması için yeni adımlar attıklarını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizin isteklerini bir bir yerine getiriyoruz. Aslında biz büyük bir gönül seferberliğindeyiz. Kocaeli’nin her karışında hizmet her gönlüne nakşetmek istiyoruz. Bunu da gerçekleştiriyoruz. Dua ordularımız her geçen daha da çoğalıyor. Bizlere Allah razı olsun dendiğinde çok mutlu oluyoruz. Tüm ekiplerimizle ve teşkilatlarımızla bir hizmet rüzgârı estiriyoruz. İlk günkü heyecanla çalışıyor, gayret ediyoruz. Hemşerilerimize her fırsatta daha güzelini nasıl yapabiliriz diye soruyor, talep ve önerileri alarak yolumuza devam ediyoruz. Her günümüze "Allah'ım işlerimizi hayırlı ve bereketli eyle!" diyerek başlıyoruz. Bu düsturla hareket ediyoruz. Kocaeli için Dilovası için çalışmaya devam” diyerek açıklamalarını tamamladı.
.gif)
Gündem, 15 Ocak 2023 01:49
Yorumlar (0)
Eski bakanlar kazada yaralandı
ABD ile İsrail’e atıf yapılmayan ortak bildirgeye İmamoğlu’ndan sert tepki
Gıda enflasyonunda utanç tablosu
Dilovası’nda MHP’lilerden anlamlı bayramlaşma!
İzmitli kadınlar Adana ve Antep’te eğlenceye doyacak!
Belediye personeli cenazeye giderken kaza kurbanı oldu
Halkın yüzde 74'ü adalet ve yargı sistemi kötüye gidiyor dedi
Değirmendere sahilinde estetik görünüm
Kocaeli Emniyeti’ni Bakana şikayet etti!
Yollarda bayram trafiği
İlber Ortaylı'nın vefatından önce çekilen program yayınlandı
Yalnız yaşayan Necmettin dedenin yüzünü güldüren proje
Çayırova basketbol heyecanına sahne olacak
Gram altında yeni tahmin!
At sevgisi küçük yaşta aşılanıyor
Yeni vergilerden asgari ücrete yasal düzenlemeler
İzmit Belediyesinin 1 TL'lik nikah ücreti gündem oldu
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
