İYİ Parti’de Murat Atar adaylıktan çekildi
Siyaset, 14 Ocak 2023 12:53İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Murat Atar kongreye 1 gün kala adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Murat Atar’ın sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o açıklamanın içeriği şöyle:
Saygıdeğer İyi Parti ailem ve değerli Kocaeliler, 15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek 3.Olağan İl Kongresi için İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı adaylığından yetiştiğim siyasi ekol ve siyasi kültür gereği partimizin birleştirici duruşuna uygun olarak kişisel kararım ile çekildiğimi üzülerek bildiririm.
Adaylık sürecimde bana manen ve madden destek olan, uzaktan yakından arayıp iyi dileklerini bildiren tüm üye ve delegelerimize çok çok teşekkür ederim. Siyaset uzun soluklu bir yarış. Bugün il başkanlığı makamında hizmet etme şansını kaçırmış olabilirim.
Lakin 16 Ocak itibari ile Büyük Türk Milleti’ne ve onun sarsılmaz Devletine hizmet için yeni görevler peşinde olacağımı da kamuoyuna ilan ederim.
15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek 3. Olağan İl Kongremiz için aday olan Sevgili kardeşimiz Nusret Acur ve yönetim kurulu üyelerinin, Büyük Türk Milleti için daha çok demokrasi, daha çok özgürlük ve daha çok huzur isteyerek yola çıkan sevgili hemşerimiz, Cesurlar Hareketinin lideri Sayın Meral Akşener’in söylemleri ve politikalarının bayraktarlığını yapacağından, partimiz değerlerine ve lideri Meral Akşener’e olan sadakatinden hiçbir şüphem yoktur.
Partimiz kuruluş döneminde her türlü baskı ve uyarılar altında milletimize yeni bir umut kapısı olmaya çalıştığımız günlerde tanıştığım kardeşimiz Nusret Acur’un hem kurucu ilçe başkanı olduğu Gebze ilçemizde hem de il teşkilatımızda yaptığı fedakarlık ve hizmetlerin en büyük tanıklarından biriyim.
İl Başkanı olarak İyi Parti’mizi hem ilimizde hem de tüm ülkemizde birinci parti ve Genel Başkanımızı Başbakan yapmak için üstün çaba ile çalışacağından eminim.
12 ilçe başkanının ve mevcut il yönetiminin desteklerini alarak aday olan ve bu hizmeti en az benim kadar başarılı şekilde yapacağına inandığım kardeşimiz Nusret Acur’a bu çıktığı yolda başarılar dilerim.
Bu kutlu yolda kendilerine elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağımıza, onları yapıcı ve partimizi yüceltici muhalefetimiz ile desteksiz bırakmayacağımıza söz veririz. Sevgi ve saygılarımla kamuoyuna duyurulur. Yeter söz milletindir…
Siyaset, 14 Ocak 2023 12:53
Yorumlar (0)
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
