Başkan Büyükakın: Gençlerimizin ufku Kocaeli’yi geleceğe taşıyacak
Gündem, 13 Ocak 2023 12:03Üniversiteli gençlerle buluşmaya devam eden Başkan Büyükakın, “Sizlerin ufku ve vizyonu dünyayı ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacak” dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yer alan öğrenci kulüpleriyle bir araya gelerek, istek ve önerilerini dinledi. Gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Büyükakın, “Üniversiteli gençlerimizin bizlere verdiği ilhamı ve enerjiyi anlatamam. Aslında bu şekildeki buluşmalarla sizlerden çok şey öğreniyorum. Aslında tersine mentörlük katkısını gençlerimizden alıyorum. Sizlerin ufku ve vizyonu dünyayı ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacak” dedi.
ÖĞRENCİLER ÖNERDİ, BÜYÜKAKIN TEK TEK NOT ALDI
Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesinde yer alan öğrenci kulüpleri başkanlarıyla Maide Restoranda bir araya gelen Başkan Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım eşlik etti. Öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, her talebi tek tek not alırken, öğrencilerle buluşmalarının çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, amaçlarının şehri en güzel yanlarıyla öğrenci ve vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, “Eksiklikler var mıdır, vardır. Sizlerle konuşarak bunları çözmek gerekir. Bugünkü buluşmamızın amacı da varsa eksiklikleri tespit edip, çözmek yoksa da sizlerle daha güzel şeyler için istişare yapmak” ifadelerini kullandı.
FAYDALI OLDUĞUNA İNANIYORUM
Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yer alan 34 öğrenci topluluğundan toplantıya katılım olmasının çok güzel olduğunu kaydeden ve öğrencilerin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Doğru, mantıklı ve önceliklerimizi doğru belirleyerek yapılması gerekenleri yaparak büyüyeceğiz. Buradaki toplantımızın çok faydalı olduğuna inanıyorum’’ dedi. Toplantıya katılan öğrenciler, Kocaeli’de hatırı sayılır bir öğrenci olduğunu, öğrenci şehri olması yolunda bu tür buluşmaların çok faydalı olduğunun altını özellikle çizdiler. Hem şehir hem de üniversitelerin gelişmesinde çok faydalı bir adım olarak gördükleri bu birlikteliklerin devamını da olmasını istediler. “Sınav dönemlerinde gece saatlere kadar Genç Mekan’ı kullanıyoruz” diyerek Başkan Büyükakın’a teşekkür eden öğrenciler, “Teknoloji kulüplerimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyemizin, ev ya da yurt fark etmeksizin üniversite öğrencilerine ekonomik anlamda bir nebze destek olabilmek amacıyla ücretsiz kent çamaşırhanesi hizmeti için de ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini sarf etti.
.gif)
Gündem, 13 Ocak 2023 12:03
Yorumlar (0)
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
