Yeni Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa edeceğiz
Siyaset, 31 Aralık 2022 06:37Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız bir aslan gibi bütün dünyaya Dünya 5’ten büyüktür diyor. Ülkemizin geleceğine dönük çok stratejik adımlar atıyor. Başka bir liderlik anlayışıyla liderlik ediyor. Bir cesaret örneği ile basiretli ve ferasetli bir şekilde bunu yapıyor” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçesi Kadın Kolları’nın organize ettiği “Birlikte Başardık” programına katıldı. “Siyasete kadın nezaketini, inceliğini, üretkenliğini katan, Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi mücadelesini omuzlayan tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek duygularını bir konuşma ile ifade eden Başkan Büyükakın, “İnşallah ülkemizi 2023 hedefine birlikte ulaştıracak, Yeni Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa edeceğiz. Ülkemiz çok badireler atlattı. Cumhurbaşkanımız liderliğinde ki Türkiye’yi aşağıya çekmek için onlarca oyun kurdular. Ama sizler ve milletimiz hep Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
“GELECEĞİNE DÖNÜK ÇOK STRATEJİK ADIMLAR ATIYOR”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, “Cumhurbaşkanımız bir aslan gibi bütün dünyaya Dünya 5’ten büyüktür diyor. Ülkemizin geleceğine dönük çok stratejik adımlar atıyor. Başka bir liderlik anlayışıyla liderlik ediyor. Bir cesaret örneği ile basiretli ve ferasetli bir şekilde bunu yapıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yalnız bırakmayacağız. Onu Abdülhamit Han'ın yalnızlığına ve Menderes'in yalnızlığına terk etmeyeceğiz. Her daim yüksek motivasyonumuzu korumaya ve davamız yolunda çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.
“YÜREKTEN İNANIYOR VE ZERRE ŞÜPHE ETMİYORUM”
“Allah sizlerin eksikliğinizi göstermesin” diyerek “Sizlerle birlikte aynı davanın yolcusu olduğum için gurur duyuyorum” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Allah sizlerle beraber yol yürümeyi nasip ettiği için çok şükür ediyorum. 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçileceğini yürekten inanıyor ve zerre şüphe etmiyorum. Biz milletimize güveniyoruz, milletimiz de tüm gerçekleri görüyor” diyerek sözlerini tamamladı.
.gif)
Siyaset, 31 Aralık 2022 06:37
Yorumlar (0)
Cengiz Çakar oğlunu evlendiriyor
Sürücüler dikkat! D-130 İzmit istikameti 22 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
