Serap Çakır’dan 2023 mesajı
Siyaset, 30 Aralık 2022 13:41Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yeni yılla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İşte Başkan Çakır’ın o açıklamasının içeriği:
2022 yılı esnaflarımız, memurlarımız, işçilerimiz, ev hanımlarımız, öğrencilerimiz kısacası bütün vatandaşlarımız için zorluklarla dolu bir yıl oldu.
Yüksek enflasyonun altında ezilen vatandaşlarımız, beslenmeden barınma sorununa, en temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında dahi çaresizlik içinde deyimi yerindeyse kıvrandılar.
Esnafımız sattığı ürünü yerine koymakta zorlanırken, memurlarımız ay sonunu nasıl getireceklerini düşündüler. İşçilerimiz çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadı, ev hanımlarımız ise mutfakta deyimi yerindeyse yokluklar içinde mucizelere imza atmaya çalıştı. Birçok öğrencimiz ise 5-6 katına çıkan yurt ve ev kiraları nedeniyle ya kayıtlarını dondurmak ya okulu bırakmak ya da yetersiz beslenerek öğrenimlerini devam ettirmeye çalıştılar.
İşte bu kötü hatıralar eşliğinde 2022’yi geride bırakıyoruz. 2022 denildiğinde aklımıza ne yazık ki yüksek enflasyon, barınma sorunu ve bunun gibi birçok tatsız hatıra gelecek.
Neyse ki 2022 sadece takvim yapraklarında geride kalmayacak.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023, bu iş bilmez, beceriksiz ve yolsuzluklara bulanmış, servet transferiyle ülkenin kaynaklarını vatandaşlarımızı adeta gasp ederek bir avuç ayrıcalıklı zümreye veren iktidarın da son senesi olacak.
2023, kavuşacağımız aydınlık yarınların ilk yılı olacak. Adeta toprağa düşen cemre misali güzel bir geleceğin ilk nişanesi olacak.Cumhuriyetimizin 100. Yılını ifade eden böylesine anlamlı bir senede bu iş bilmez iktidarı yollayacağız ve işinin ehli, liyakatli kadrolarıyla geleceğe yön verecek bir ekibi iş başına getireceğiz.
Ekonomiden hukuka, kadın haklarından tarıma, EYT ve KHK mağduriyetleri başta olmak üzere milletimizi ilgilendiren tüm konularda ürettiğimiz çözüm önerileriyle bu seneye girecek ve 2023’ün ortasında ise ülke yönetimini milletimizin desteğiyle devralacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Kocaelili hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2023 senesinin hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve hayırlı bol kazançlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Ve diyorum ki; Yeni Yıl’da Gelecek Var!
Siyaset, 30 Aralık 2022 13:41
Yorumlar (0)
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
Telefon ve bilgisayar alacaklar dikkat!
21 ile kar yağacak, Kocaeli'ye rötarlı gelecek!
Dolandırıcılardan yeni tuzak!
Sahte dolar şoku! 50 ve 100'lükleri kimse almıyor
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
