QUA Granite, 2 yeni üretim hattı ile Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi oldu
İş Dünyası, 27 Aralık 2022 22:18QUA Granite’in yeni üretim hatları Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla açıldı
QUA Granite, 2 yeni üretim hattını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile Aydın Söke’de gerçekleştirilen tören ile açtı. 41 milyon metrekareye yükselen üretim kapasitesi ile QUA Granite, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi oldu.
Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite, yeni üretim hatları ile istikrarlı ve hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
.jpg)
Yeni iki hattını 23 Aralık'ta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla Aydın Söke’deki fabrikasında devreye alan QUA Granite, üretim hattı sayısını 6'ya çıkardı.
QUA Granite’in üretim hattı açılış töreninde konuşan QUA Granite Satış Direktörü Yasin Erdoğan, “Kapasite artışına yönelik yatırımlarımız doğrultusunda 2022 yılını 2 yeni üretim hattımızı devreye alarak bitiriyoruz. 41 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip Türkiye’nin en büyük granit üretim tesisi unvanını da bugün elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aydın Söke’deki fabrikamızda imza attığımız bu başarıyla Türkiye seramik sektöründe takip eden değil takip edilen oyuncu olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
.jpg)
Yasin Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “QUA Granite olarak sadece üretime değil, dizayn ve tasarıma da yatırım yaparak her segmente ve zevke hitap eden, her sene yenilenen tasarımlarımızla farkımızı ortaya koyuyoruz. Aynı zamanda fabrikamızda dünyanın en uzun parlatma hattı bulunuyor. Bu sayede ürünlerimize ekstra parlaklık, derinlik ve doğallık verebiliyoruz. Yine 60x120 ölçülerinde granit üreten Türkiye’nin en büyük fabrikasıyız. Başarı ve geleceğe inancımızı üretimdeki gücümüz ve iş ortaklarımızdan alıyoruz.”
QUA Granite, Türkiye’de 7 bölgeye yayılan toplam 66 bayisiyle hizmet verirken 5 kıtada, başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.
.jpg)
İş Dünyası, 27 Aralık 2022 22:18
Yorumlar (0)
İzmit Akademi, gençleri basketboldan soğutuyor!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
