KOTO’dan Başkan Büyükakın’a kapsamlı sunum
İş Dünyası, 14 Aralık 2022 05:03Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi. KOTO’nun gelecek dönem projeleri ile Kocaelili iş insanlarının Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerinin de detaylarıyla görüşüldüğü ziyarette, Başkan Bulut kapsamlı sunum yaptı
Kocaeli Büyükşehir Belediye (KBB) Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından konuk ettiği Kocaeli Ticaret Odası’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim İkiz, Fikret Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Çuhadar, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz, Tahsin Can Kuşkan ve Meclis üyeleri tarafından ağırlanan Başkan Büyükakın’a, KBB Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Dr. Hasan Aydınlık, Sekapark AŞ. Genel Müdürü Bayram Karakuş eşlik etti.
.gif)
‘ÖNCELİĞİMİZ KOCAELİ DİYEREK YOLA ÇIKTIK’
Ziyarette yaptığı konuşmasında KOTO’nun kent için değerine vurgu yapan Başkan Büyükakın, Başkanlar Necmi Bulut ve Hüseyin Gezer nezdinde, yeni göreve seçilen tüm iş insanlarına başarılar diledi. Başkan Büyükakın’a ziyaretleri ve güzel dilekleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Bulut, KOTO’nun gelecek dönem projeleri ve iş insanlarının Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerinin yer aldığı kapsamlı bir sunum yaptı. Başkan Büyükakın’a, iş dünyasının taleplerine göstermiş olduğu üst düzey duyarlılık dolayısıyla teşekkür eden Başkan Bulut, “KOTO olarak en önemli görevimiz, üyelerimizin ticaretlerinin önünde engel teşkil eden sorunları ilgili mercilere iletmek ve ön açıcı projeler üretmek. Önceliğimiz Kocaeli diyerek, kentimizin ticari hayatının geliştirilmesi adına talep ettiğimiz konuları gündeminize sunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kayıtsız kalmayacağınıza inanıyoruz” dedi.
SUNUMUN KONU BAŞLIKLARI
Sunumu dikkatle takip eden Başkan Büyükakın, KOTO’dan gelen talepleri çok önemsediklerini, bu sebeple ziyarete genel sekreter yardımcıları ile birlikte katıldığını ifade ederek, “Talep ve önerilerin üzerinde dikkatle çalışacağız” dedi. KOTO’nun Başkan Büyükakın’a yaptığı sunumun detaylarında; ticaret bölgelerinin fiziki olarak yeniden düzenlenmesi, kümelenme faaliyetlerinin desteklenmesi, iş insanlarının ilimiz doğa ve ekolojik turizminin gelişimine sunacağı katkılar ve bunların projeleri yer aldı.
İş Dünyası, 14 Aralık 2022 05:03
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
