Gündoğdu: İştiraklerimizle yeni yıla daha güçlü giriyoruz
Gündem, 11 Aralık 2022 08:53Genel Sekreter Gündoğdu, İSAŞ’ın yönetim kadrosuyla bir araya geldiği toplantıda 2022 yılının çok verimli geçtiğini dile getirdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İzmit Su A.Ş.’nin faaliyet ve bütçe değerlendirme toplantısına başkanlık etti. Genel Sekreter Gündoğdu, İSAŞ’ta yapılan toplantıda Büyükşehir Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Büyükkalaycı, Mali ve İdari İşler Grup Müdürü İsa Kaplan ile bir araya geldi. Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli’nin en önemli su kaynağı olan Yuvacık ve Namazgah barajlarından su temini işletimini yürüten İSAŞ’ın 2022 yılında çok önemli yatırımlar yaptığına dikkat çekti. Gündoğdu, “Her zaman üzerine koyarak vizyonumuzu daha çok genişletmeyi hedefliyoruz. 2023’e daha güçlü giriyoruz” dedi.
.gif)
“2023 YILINI YİNE ESER VE HİZMETLERLE SÜSLEYECEĞİZ”
Toplantıda katılımcılardan bilgi alan Genel Sekreter Gündoğdu, iştiraklerin Kocaeli’de yaşayanların yararına hizmet üretmek için çalıştığını söyledi. Genel Sekreter Gündoğdu, “Çok verimli bir hizmet yılını geride bırakıyoruz. 2023 yılını yine eser ve hizmetlerimizle süsleyeceğiz. Kocaeli’de yaşayan herkesin hayatına dokunan işler yapacağız. Türkiye’ye örnek ve model olacak hizmetlerimize yeni yılda da devam edeceğiz” dedi.
KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ İÇME SUYU
Bir Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İSAŞ’ın Kocaeli’nin su temininin yanı sıra GES ve HES gibi enerji üretimi projelerinin işletme ve bakım faaliyetlerini yürüttüğünü hatırlatan Genel Sekreter Gündoğdu, ‘’Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip Kocaeli’ye kesintisiz ve güvenli içme suyu temini sorumluluğunu sürdüren İSAŞ, Büyükşehir Belediyemizin sürdürülebilir kalkınma prensiplerini esas alarak, içme suyu arıtımı, baraj, isale hatları, hidroelektrik ve güneş enerji santralleri işletiminde projeler üretiyor. Bu alanda başarılı bir hizmet yılını geride bırakan İSAŞ’ın yönetimine ve personeline teşekkür ediyorum. Yeni yılda da aynı inanç ve kararlılıkla yeni projeler üreteceğinize inanıyorum’’ ifadesini kullandı.
Gündem, 11 Aralık 2022 08:53
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
