Başkan Büyükakın: Hep birlikte hareket etmeliyiz
Gündem, 04 Aralık 2022 02:27Başkan Büyükakın Darıca ve Çayırova’daki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi. Toplantılarda kente dair her şey konuşuldu.
Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluşmalarını ilçe ilçe gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu toplantılarına Darıca ve Çayırova ile devam etti. Kente dair her konunun konuşulduğu toplantılarda dijitalleşen dünyada STK’ların dönüşümü, medeniyet kavramı, gençlik, aile, kadın, engelli ve yaşlı bireylerin beklentileri gibi birçok konu toplantılarda ele alındı. Ulusal ve uluslararası meselelerin görüşüldüğü STK buluşmalarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanları Ufuk Acay ve Servet Günay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı. Başkan Büyükakın, ““ STK’larımızın her fırsatta görüş, öneri ve katkılarını alıyoruz” dedi.
“KENTİMİZİN İHTİYAÇLARI ÜZERİNE HEP BİRLİKTE DÜŞÜNMELİYİZ”
Kente ve insana dair tüm düşüncelerin dile geldiği toplantıda Başkan Büyükakın, dernek, vakıf ve federasyonların kent insanına karşı sorumlu olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, “Biz hemşerilerimizle sohbet etmeye, istişare etmeye, ortak akılla hizmet etmeye çok önem veriyoruz. Meseleler üzerine, kentimizin ve ülkemizin ihtiyaçları üzerine hep birlikte yeniden düşünmeliyiz ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu bize güç ve ülkemizi çok daha güzel bir geleceğe taşımamız için yeterli olacaktır” şeklinde konuştu.
.gif)
“STK’LARIMIZIN HER FIRSATTA GÖRÜŞ VE KATKILARINI ALIYORUZ”
Darıca ve Çayırova’da ki toplantılarda, STK temsilcilerinin tek tek yönelttiği soruları dinleyen ve ekibiyle birlikte cevap veren Başkan Büyükakın “Şehrimizin dönüşümüne dönük adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam ediyoruz. Ekibimizle bir yandan gece gündüz hizmet üretirken, diğer taraftan da sivil toplum kuruluşlarımızla buluşmaya istişarelerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu vesile ile davetimize icabet edip, fikirleri ile çalışmalarımıza katkı sunan sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehrinizin değişimine, gelişimine ve her geçen gün daha mutlu bir şehre dönüştüğüne hep birlikte şahit oluyoruz. Ve bu değişim içinde en önemli desteği gördüğümüz sivil toplum kuruluşlarımızın her fırsatta görüş, öneri ve katkılarını alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
Türkiye’nin çok önemli bir dönüm noktasına geldiğinin altı çizilen toplantılarda, ülkemizin ve milletimizin zayıf düşmesini, devletimizin gücünü kaybetmesini bekleyen emperyalist ülkelerin varlığına dikkat çeken STK temsilcileri, bunlara fırsat vermemek için çok çalışacaklarını da dile getirdiler. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışı üzerinde duran Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ne olursa olsun her şartta bir olma vurgusu da yaptı. “Biz hep birlikte Türkiye’yiz” diyen STK temsilcileri, çağın getirdiği değişimlerinde farkında olduklarını, özellikle gençler ve aileler üzerinde çalışmalarını artıracaklarını da söylediler.
Gündem, 04 Aralık 2022 02:27
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
