Pigmentis Kimya’dan Meslek Lisesine kimya laboratuarı
Eğitim, 30 Kasım 2022 00:34Gebze’nin köklü firmalarından Aykim Kimya Sanayi A.Ş. tarafından Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kimya Laboratuvarı bağışlandı.
Eski adıyla AYKİM, yeni adıyla Pigmentis Kimya Sanayi tarafından öğrencilerin daha iyi şartlarda öğretim görmesi için Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanında yapılan Kimya Laboratuvarını öğrenciler kullanmaya başladı.Yeniden düzenlenerek hazırlanan kimya laboratuarına, ömrünü kimya sanayine harcamış Aykim Kimya Sanayinin kurucusu rahmetli Aydın İshakoğlu’nun adı verildi.
“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTINIZ”
Pigmentis Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Sarıkaya; “Özellikle pandemi sürecinde kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz ile öğrencilerin çok başarılı işlere imza attıklarına şahit olduk. Çok güzel işler yaparak eksikliği hissedilen bir çok ürünü üreterek milli ekonomimize destek yaptınız. Bizde her zaman olduğu gibi eğitim öğretime desteğimizi sürdürerek okulumuza bir kimya laboratuarı kazandırmak istedik. Bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğuyla tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
.gif)
“DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”
Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem, “Yeni kimya laboratuarımız ile öğrencilerimiz daha iyi şartlarda öğrenim görme imkanına sahip oldular. Bu nedenle eğitime yapılmış bu güzel destekleri için Pigmentis Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Sarıkaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.
“LABORATUVARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”
Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz, “Okulumuzda oluşturduğumuz kimya teknolojisi alanı üretim tesisi ile dezenfektan, kolonya, tüm temizlik ürünleri ve bunun yanı sıra iç cephe, dış cephe ve tavan boyaları da ürettik. Üretim yaptığımız tüm süreçte bizlere karşı desteklerini hiç esirgemeyen Aykim Kimya Sanayi yetkilileri ayrıca okulumuza bir kimya laboratuarı kazandırmışlar ve öğrencilerimizin kullanımına tahsis etmişlerdir. Aykim yeni adıyla Pigmentis Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Sarıkaya’ya ve tüm yetkililerine eğitim öğretime sağladıkları destekler için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
AYDIN İSHAKOĞLU kimdir?
Evli ve 2 çocuk babası Aydın İshakoğlu, Rize Çayeli nüfusuna kayıtlı olup 1957 yılında İstanbul’da doğdu. Avusturya Lisesi’nden derece ile mezun olan Aydın İshakoğlu, daha sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 15 yaşında başlayan boya sevdasını Türkiye’nin ilk boya fabrikası olan İshakoğlu Boya’da yıllarca genel müdürlük yaparak sürdürmüştür. Boyaya gönül verenlere kapısı hep açık olan İshakoğlu tecrübelerini paylaşmaktan da hiç kaçınmamıştır. 1994 yılında Aykim Kimya Sanayi Boya Hammadde Üretim ve Ticaret firmasını kurarak hizmetlerini sürdürmüş, sektörün duayenlerinden olmuştur. Ömrünü; araştırmaya, öğrenmeye, öğrendiklerini öğretmeye, yeniliklere adamış taa ki 14.04.2007 tarihinde elim bir trafik kazasında, yine işine giderken hayatını kaybedene kadar… Ticari ahlakı, duruşu, dürüstlüğü, dostluğu, güler yüzü ve fötr şapkasıyla her zaman zihnimizde ve kalplerimizde olan Aydın İshakoğlu’nu Rahmet ve Saygı ile anıyoruz.
Eğitim, 30 Kasım 2022 00:34
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
