Aygün ve Dallı, İshakçılar’da projeleri inceledi
Gündem, 30 Kasım 2022 08:43Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park proje alanlarında incelemelerde bulundu
TAŞKÖPRÜ TARIMSAL KALKINMA TESİSLERİ
İshakçılar merkezli köylerde birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün inşa ettiği tesisler ekonomiye, turizme, tarımsal kalkınma ve istihdama katkı sunuyor. İshakçılar merkezli Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje kapsamında hayata geçen tesisleşme çalışması ile bölgeye Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri inşa edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı da tesislere giderek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerde Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Kızıltaş, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan ve Çavuşlu Mahalle Muhtarı İsmail Turan da hazır bulundu. Bölgeye yapılan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisini barındırıyor.
TAHTALI GÖLETİ DOĞA PARK
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nin ardından Doğa Park projesinin hayata geçtiği Tahtalı Göleti çevresinde incelemelerde bulundu. Başkan Aygün’ün prestij projelerinden Tahtalı Göleti Doğa Park bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Doğa Park projesi kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu. İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak hızla devam ettiği proje misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi, karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kullanımına sunulacak.
.gif)
Gündem, 30 Kasım 2022 08:43
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
