Mardinliler Derince’ye sığmadı
Gündem, 29 Kasım 2022 22:16Derince Belediyesi’nin Marmara Mardinliler Derneği ile birlikte düzenlediği Marmara Mardinliler Buluşması büyük coşkuyla gerçekleşti. Katılımın son derece yüksek olduğu gecede sahne alan ünlü sanatçı Murat Kurşun da seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle programa renk kattı
PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde yer alan Marmara Mardinliler Derneği ve Derince Belediyesi iş birliği ile ilçede çok önemli bir etkinlik daha gerçekleşti. Marmara Mardinliler Buluşması adı altında düzenlenen program Yelken Kafe Düğün Salonu’nda gerçekleşirken, etkinliğe katılım son derece yoğun oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Şahin Talus, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Sivil Toplum Daire Başkanı Sebahattin Yamak, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Kızıltaş, Sanayici – İş Adamı Abdurrahim Suvay, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri ile Mardinli ve Kocaelili vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN AYGÜN’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR
Yelken Kafe Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen programda bir konuşma yapan Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, sunduğu katkılardan dolayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve katılımcılara teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “Biz büyük bir ülkenin farklı kültürüyle yoğrulmuş insanlarıyız. Bu kültürün ilmek ilmek örüldüğü şehirlerimizden biri de hiç kuşkusuz Mardin’dir. Bu akşam Mardinli kardeşlerimizle bir arada olmak, Mardin'i burada bir kez daha yaşamak için bir aradayız. Asırlardır farklı medeniyet ve kültürlere ev sahipliği yapan barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti Mardinli hemşehrilerimizi bu vesileyle bir kez daha selamlıyorum. Mardin halkı tarih boyunca ülkemizin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkarak vatan sevgisinin her şeyden yüce bir sevgi olduğunu göstermiş, her türlü övgüyü fazlasıyla hak etmiştir. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hiç kuşkunuz olmasın; bu birlikteliğimiz ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza dek devam edecek” dedi. Çiğ köfte ve çeşitli ikramların yapıldığı gecede sahne alan ünlü sanatçı Murat Kurşun da seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle geceye renk kattı. Programda ayrıca Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulu üyeleri geceye katkı sunanlara çeşitli hediyeler takdim etti.
.gif)
Gündem, 29 Kasım 2022 22:16
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
