Ben bu insanla siyaset yapmam
Siyaset, 26 Kasım 2022 05:09Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Sözcüsü Fevzi Canbaz, ilçe başkanlığına aday olan İ.Ömer Toyran’a sert çıktı:
Kocaeli siyasetinin duayen ismi; İYİ PARTİ Büyükşehir Belediye Grup Sözcüsü ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Körfez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ömer Toyran için açtı ağzını, yumdu gözünü; çok sert konuştu. Canbaz, ‘Kişisel çıkarları için çalışan biriyle siyaset yapılmaz’ dedi.
PARTİMİZİ KUYUYA ATTI
İyi Parti İlçe Başkanlığı’na aday olan Ayşegül Dinç’in delegelerle bir araya geldiği toplantıda konuşan İYİ Parti’nin Meclis Üyesi; Kocaeli siyasetinin duayen ismi Fevzi Canbaz , İyi Parti’den istifasını veren ve uzun bir süre partinin kapısını dahi açmayan ancak tekrar üye olarak İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İ. Ömer Toyran için açtı ağzını yumdu gözünü. Canbaz, “ Kapıyı çarpıp giderken; bir gün tekrar döneceğini düşünerek; kapıyı aralıklı bir şekilde bırakacaksın. Şimdi aday olan bu kişi, bırakıp giderken; partimizi kuyuya attı. Bırakıp gitti; terk etti. Sonra bu partiye bacadan mı girdi bilmiyorum; tekrar geldi ve aday oldu. Böyle bir insanla siyaset yapılmaz; yol yürünmez. Kişisel çıkarları için siyaset yapanlarla yol yürünmez. Kişisel çıkarlar için aday olanlarla siyaset yapılmaz. Ben böyle bir insanla zaten siyaset yapmam. Ben şu anda aday olan iki grubu kendime yakın görüyorum. Ancak diğer aday olan Ömer Toyran’dan partimizi Allah korusun. Çok çirkin çalışma yapıyor. Böyle çirkin bir siyaset yapmasını yıllarımı siyasete vermiş biri olarak hazmedemiyorum. İYİ Partiyi bu hale getirerek siyaset yapanları kınıyorum. Cenab-ı Mevla, böyle insanlara ilçe başkanlığını nasip etmesin.” dedi.
‘MALIMLA-CANIMLA VARIM’
Cahit Sürüm ve ekibinin olduğu yerde her zaman olduğunu ve bundan sonra da olacağını söyleyen Canbaz, ‘Ben Ak saçlı olarak nitelendirdiğim Cahit Sürüm’ün yanında her daim, malımla-canımla ve her şeyimle varım. Ben Ahd- vefaya önem veririm. Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Siyasette büyük sözü dinlenilmesi gerekir. Yıllarını siyasete vermiş biri olarak Cahit Sürüm ve Ayşegül Hanım’a desteğim tamdır’ dedi.
Siyaset, 26 Kasım 2022 05:09
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
