Çiftçi, üniversite öğrencileriyle buluştu
Gündem, 22 Kasım 2022 19:38Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Sosyal tesislerinde Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu ve öğrenciler katıldı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Belediyenin sosyal tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programında Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu öğrencilere bilgi, tecrübe ve deneyimlerini paylaşıp, nasihatlerde bulundular.
.gif)
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ,”Hem ülkemizin bulunduğu coğrafya açısından hem de dünyanın hızlı bir şekilde değişimi açısından ülkemizde de yapılan çalışmalar çok önemli. Sizler güzel bir üniversitede eğitim görüyorsunuz. Bilişim ve teknoloji açısından ülkenin gelişimine katkı sunacak eğitim alıyorsunuz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. En güzel şekilde yetişmeniz, eğitim almanız ve ülkemize sahip çıkmanız bu anlamda bizim için çok kıymetli. Sizlerin daima yanınızdayız.’’ dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da, çocukluk yıllarından ve üniversite deneyimlerinden bahsederek gençlere başarıya giden yolda ilham oluşturan anılarını paylaştı. Boyraz, gençlerin hedef koymaktan çekinmemelerini gerektiğini belirterek; “Alın teri ve akıl teri buluşursa her şeyi başarabilirsiniz’’ ifadelerini kullandı.
GTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu ise; “Güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Hepinizi ileride güzel yerlerde görmek isterim. Bilişim Vadisi’nde aranızdan birilerini görmeyi çok isterim. Hepinize başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.
Gündem, 22 Kasım 2022 19:38
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
