İyilik yap izi kalsın dedi, çocukları sevindirdi
Gündem, 18 Kasım 2022 22:28‘İyilik yap izi kalsın’ sloganı ile hareket eden ve bu güne kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde ki köy okullarındaki öğrenciler mont, ayakkabı, kırtasiye yardımında bulunarak binlerce çocuğun gönlüne dokunan hayırsever kişiliği ile tanınan Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde ikamet eden Emine Kavakçı, her yıl olduğu gibi yine hayırsever insanların destekleriyle almış olduğu kıyafetleri ve kitapları Van, Mardin ve Urfa’nın köylerinde okuyan çocuklara dağıtımını, kendi elleriyle gerçekleştirdi.
VAN KÖY OKULLARINA DESTEK ÇIKTI
Van İli Gevaş İlçesi İnköy İlkokulu ile Altınsaç İlkokulu’nda okuyan ve bu güne kadar doğum günleri kutlanmamış bütün çocuklar için doğum günü eğlencesi düzenleyen Hayırkever Kadın Emine Kavakçı, doğum günü hediyesi olarak, bot, mont, kitap, kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. 160 öğrenciye bot, mont ve ayakkabı dağıtımı yapan Emine Kavakçı, Gevaş’ın Osmangazi İlkokulu’na ise 550 kitap desteğinde bulundu.
MARDİN’DE PAMUŞ KEKERİ DAĞITTI
Mardin’in Artuklu İlçesi Akıncı İlkokulu’nda ki 100 öğrenciye bot dağıtımı gerçekleştiren Emine Kavakçı, yine dara İlkokulu’nda ki öğrenciler için ise kitap desteğinde bulundu 200 öğrenciye pamuk şekere dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca Şanlıurfa Siverek İlçesi’nde bulunan bir köy okuluna perde aldı. Toplam 1350 kitap dağıtımı gerçekleştirdi.
“İYİYİK YAP İZİ KALSIN”
Yıllardır Doğu ve Güneydoğu’da bulunan köy okullarına giderek, giyim, kırtasiye yardımları yapan; okullarda etkinlik düzenleyen Emine Kavakçı, ‘ Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. İmkânları kısıtlı olduğu için eğitimden mahrum kalan; yeterince eğitim alamayan bir öğrenci olmamalıdır. Bu yüzden yıllardır Doğu ve Güneydoğu illerindeki okullara giderek; buradaki çocuklarımızın gönüllerine dokunuyoruz. Bu süreçte, bizlere destek veren herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Gittiğim zaman bizlere destek veren; yardımcı olan; bizlerle birlikte hareket eden okul müdürlerine, Van Gevaş Kızılay Başkanına, Mardin Artuklu Kızalay Başkanı ve kadın kolları başkanına teşekkür ediyorum. Mardin Dara Okulu’na kitap desteğinde bulunan yazarımız Eyüp Yelgen’e de teşekkür ediyorum’ dedi.
.gif)
Gündem, 18 Kasım 2022 22:28
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
