Zafer Partisinden İYİ Parti’ye geçen başkanla ilgili açıklama
Siyaset, 17 Kasım 2022 20:30Zafer Partisi Kocaeli İl başkanı Mümin Kozan, İYİ Parti^ye geçtiği duyurulan Kartepe eski İlçe Başkanı Emirvcn Ardoğlu transferiyle ilgili açıklama yaptı.
Zafer Partisi Kocaeli İl başkanı Mümin Kozan’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
Partimiz geçmiş dönem Kartepe İlçe Başkanlığı görevini yürüten Emircan Ardoğlu, geçtiğimiz günlerde görevindeki başarısızlıkları sebebiyle savunması talep edilmiş, bunun üzerine bizlere istifasını bildirmiştir.
Bu süreçten sonraki yapacakları sadece kendisini bağlamaktadır. Siyasetin hareketlenmeye başladığı bu günlerde elbette siyasi partiler arası geçişler olacaktır. Asıl gündem edilmesi gereken konu kimin nereye gittiği değil, ne için orada olduğudur.
Bizler kuruluşumuzdan bu güne bir siyasi parti çalışmasından öte, Kuvayi Milliye ruhuyla partimizdeki çalışmalarımızı yürüttük ve yürütmeye de devam edeceğiz. Bu ruhun da herkeste olmasını bekleyemeyiz.
Bizler ülke güvenliği için sığınmacılar ve kaçaklar bir tehdittir, bir sonraki seçimde hdp benzeri bir siyasi parti kuracak sayıya erişebilirler diyoruz. Onlar ise geçici sığınmacılara genel başkanlarının oğlunun aracılığı ile girişimcilik dersi veriyorlar.
Bizler üretim ekonomisi diyoruz, onlar ise Avrupalarda para arıyorlar. Bizler milli eğitim modeli diyoruz, her köye okul diyoruz, Onlar geçici gündemler ile vakit geçiriyorlar. Bizler Gaziantep'te, Şanlıurfa'da, Diyarbakır'da ve tüm illerimizde de milli üniter devlet diyor, bunun siyasetini yapıyoruz.
Onlar Diyarbakır'da Diyarbakırlı, Kocaeli'de Kocaelili, Edirne 'de Edirnelilik ile hemşehricilik siyaseti yapıyorlar. Bizler milli duruş siyaseti yapıyoruz. Onlar içi ve dış politikada kuruş siyaseti yapıyorlar. Bizler ülkemizin geleceği için siyaset yapıyor, projeler üretiyor, inanmış insanlar ile yol yürüyoruz, Diğerlerinin ne yaptığı ile hiç ilgilenmiyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.
Siyaset, 17 Kasım 2022 20:30
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
