Başkan Büyükakın, KOTO yönetimini konuk etti
Gündem, 13 Kasım 2022 02:12Başkan Büyükakın, “Kocaeli Ticaret Odamız şehrimiz, ülkemiz ve doğal olarak iş dünyamız açısından çok önemli ve özel bir yerde duruyor” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO Başkanı Necmi Bulut ile birlikte Meclis Başkanı Hüseyin Gezer’in yanı sıra yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyeti makamında konuk etti. Seçim takvimini tamamlayarak göreve yeniden seçilen Bulut ve ekibini tebrik eden Başkan Büyükakın, KOTO yönetimine başarılar diledi. KOTO heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli Ticaret Odamız şehrimiz, ülkemiz ve doğal olarak iş dünyamız açısından çok önemli ve özel bir yerde duruyor. Yaptığı çalışmalar kentimiz açısından önemli bir değere sahip” dedi.
ÇALIŞMALARINIZI VE PROJELERİNİZİ OLDUKÇA ÖNEMSİYORUM
Yeni dönemin KOTO açısından hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Büyükakın, “İş dünyasının ülkemiz yarınlarına sunduğu katkıya her daim destekçi olmaya devam edeceğiz. KOTO Başkanımız Necmi Bey ve Hüseyin Bey nezdinde, göreve seçilen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” ifadelerini de sarf etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte çalışmaya başladıklarını da ifade ederek, yeni dönem projeleri hakkında detaylı bilgilendirmek üzere Başkan Büyükakın’ı Kocaeli Ticaret Odası’na davet etti. Önümüzdeki günlerde KOTO’ya gerçekleştireceği iade-i ziyareti, toplantı düzeninde yapılmasını öneren Başkan Büyükakın, “Çalışmalarınızı ve projelerinizi oldukça önemsiyorum. Geniş zamanlı bir toplantıyla gündemimize alıp, değerlendirmelere başlayalım” dedi.
.gif)
Gündem, 13 Kasım 2022 02:12
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
