Yeniden Refahlıları kongrede ortaya çıkan görüntü umutlandırdı
Siyaset, 11 Kasım 2022 05:46Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresini Ankara Arena kapalı spor salonunda gerçekleştirdi. Partinin kongresine rekor sayıda vatandaş katıldı. Ankara emniyetinden yapılan açıklamaya göre kongreye 83 binden fazla vatandaş katıldı.
Partinin hafta sonu yapılan kongresi sonrasında Kocaeli il yönetim kurulu bu akşam toplandı. Toplantıda kongre öncesinde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Kongrenin yansımaları değerlendirildi.
Kocaeli il teşkilatı onlarca otobüs ile yaklaşık 4.000 kişiyi Ankara’ ya taşıdı. Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi parti kongresin Ankara’ da çok renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Kongreye katılan kalabalık salonun içini hınca hınç doldurdu. Salonun dışında da salonun içindeki insan sayısından çok daha fazla insan vardı.
.gif)
MKYK DA ÇOK SAYIDA KOCAELİLİ VAR.
Kongrede seçilen listede Kocaeli il teşkilatı güçlü bir şekilde temsil edildi. Kocaeli il başkanı Mehmet Aras parti MKYK sına seçilen tek il başkanı olurken, yardımcısı Ahmet Emre Aydın’ da MKYK listesine girmeyi başardı. Partinin MKYK sına seçilen diğer isimler ise Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Süleyman Kabaca ve genel merkez teşkilat komisyonu üyesi Mustafa Sezgin oldu.
MKYK ya yeni seçilen Ahmet Emre Aydın dış ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. İleri düzeyde ingilizce bilen Aydın, Başiskele ilçesinde oturuyor.
Gebze’ de ikamet eden Mustafa Sezgin, bir dönem Kocaeli il gençlik kolları başkanlığını da yürüttü. MKYK ya seçilen Süleyman Kabaca da bir Gebzeli, Mollafenari de oturan Kabaca Gebzelilerin sevdiği bir isim.
Siyaset, 11 Kasım 2022 05:46
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
