Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Gündem, 11 Kasım 2022 12:59Gölcük Hamidiye’de her yıl geleneksel olarak yapılan “Kestane Festivali” 23. yılında yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Gölcük’ün en eski köylerinden biri olan Hamidiye’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kestane Festivali, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. İl ve ilçe protokolünden geniş katılımla düzenlenen 23. Hamidiye Kestane Festivali’nde köy halkı tarafından ziyaretçilere kestane ve çeşitli ikramlar yapıldı. Festivale katılarak Hamidiye halkının coşkusuna ortak olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, festivalin köy ve ilçenin tanıtımına önemli katkılar sağladığını dile getirdi.
FESTİVAL COŞKUSUNA GENİŞ KATILIM
Hamidiye köy meydanında düzenlenen festivale Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, muhtarlar ve köy halkı katıldı.
.gif)
EL EMEĞİ ÜRÜNLER KATILIMCILARA İKRAM EDİLDİ
Festivalde köy halkı her yıl olduğu gibi bu da katılımcılara ve protokole, geceye özel hazırlanan kestanenin yan sıra, gözleme, çay, karalahana yemeği, mısır ekmeği, yoğurt ve meyve ikramı yaptı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doc. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, lezzetli ikramları hazırlayarak festivali gerçekleştiren köylülere teşekkürlerini iletti. Katılımcılarla uzun uzun sohbet eden protokol üyeleri, ilçede ve ilde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek köylülerin taleplerini dinledi.
BAŞKAN SEZER’DEN HAMİDİYELİ HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR
Festivalde emeği geçenlere teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Hemşehrilerimizin büyük ilgi ve katılımıyla Hamidiye Kestane Festivalimizin 23.yılında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Organizasyonun ev sahipliğini en güzel şekilde yerine getiren Muhtarımız Sayın Adem Bal’a, büyük emek harcayan Hamidiyeli gençlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Gündem, 11 Kasım 2022 12:59
Yorumlar (0)
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
