Başkan Şayir’den Polisan’a teşekkür
İş Dünyası, 08 Kasım 2022 18:28Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda Türkiye 3.’sü olan Polisan Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin ödül törenine katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, başarılarından Polisan Ortaokulu Halk Oyunları öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, Polisan Holding yönetimi ve öğrencilerine teşekkür etti.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 yılı grup yarışmalarında il birincisi olan, ardından Kocaeli’yi temsilen Balıkesir’de düzenlenen Türkiye yarışlarında ise Türkiye 3.’sü olarak Dilovası’nı gururlandıran Polisan Ortaokulu Halk Oyunları ekibi öğrencileri önceki gün Polisan Holding’in düzenlediği programla ödüllendirildiler. Polisan Fabrikası’nda düzenlenen törene Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis, Polisan Holding CEO’su Mehmet Hacıkamiloğlu, Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı ve Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Polisan Fabrikası Genel Müdürü Selçuk Denizhan, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, Polisan Ortaokulu Müdürü Bahtiyar Yılmaz, Polisan Spor Derneği Başkanı Tekin Dursun ile okul öğretmenleri ve halk oyunları öğrencileri katıldı.
CUMHURİYETİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ GENÇLERİMİZİN İYİ YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ
Polisan Fabrikası’nda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Polisan Holding CEO’su Mehmet Hacıkamiloğlu, “Bugün fabrikada farklı bir telaş yaşıyoruz. Genelde bir temel atma yada bir tesis açılışında toplanırdık. Ancak bugün çok farklı bir nedenden dolayı bir aradayız. Polisan Ortaokulu halk oyunları öğrencilerimizin güzel bir başarısı için bir aradayız. Bize bu başarıyı yaşatan öğrencilerimiz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Çocukluk döneminde halk oyunları oynayan ve özellikle Van yöresi halk oyunlarını oynayan birisi olarak zor bir oyunla önce Kocaeli birincisi ardından da Türkiye üçüncüsü oldular. İnşallah bu başarıları eğitim hayatlarında da devam edecektir. Polisan Holding kurucusu merhum Necmettin Bitlis’in 1964’te kurduğu Polisan, sadece işletme yatırımı yapmadı. Sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma faydalı olmak için eğitime, kültüre, sanata ve spora her zaman destek oldu. Şimdiki Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Bitlis’te babasından aldığı bu bayrağı daha yukarıya taşımak için aynı yolda, aynı heyecanda çalışıyor. Polisan Holding olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Biz Cumhuriyetimizi emanet edecek gençlerimizin her alanda çok iyi yetişmesini istiyoruz. Tekrar tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜLEN YÜZLERİNİ GÖRMEK KEYİF VERİYOR
Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis ise yaptığı konuşmasında “Başarıları için öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum. 1960’lı yıllardan beri Dilovası’nda hem sanayi anlamında hem de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptığımız çalışmalarımız artık Dilovası ile özdeşlemiş bir durumda. Burada olmasak ta bunu hissediyoruz. Öğrencilerimizin gülen yüzlerini görmek büyük keyif veriyor. Bunlar bizleri çok motive ediyor. Polisan Holding olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimize ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
.gif)
POLİSAN AİLESİ İLE GURUR DUYUYORUZ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Polisan ailesi ile her zaman gurur duyuyoruz. İlçemiz ile özdeşleşen Polisan’dan bahsederken merhum Polisan’ın kurucusu ülkemizin önemli sanayicilerinden Necmettin Bitlis’i de yad etmeden geçemeyeceğim. Ülkesini seven, üretime hayatını adayan, eğitime, kültüre, sanata ve spora her zaman destek olan Necmettin Bitlis’in ilçemize katkılarını saymakla bitiremeyiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Kendisine her zaman dua ediyoruz. Bu geleneğin aynı şekilde devam etmesi yine bizleri mutlu ediyor. Polisan’ın desteği ile ilçemiz çocuklarının halk oyunlarında ki başarısı ülkemize yayılmış durumda, aynı şekilde Diliskelesi Spor’a yaptıkları katkılarından dolayı da çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşması spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi bizim için çok önemlidir. Bu katkılarından dolayı da ayrıca Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis ve ekibine de teşekkür ediyorum. Bir kez daha başarılarından dolayı Polisan Ortaokulu öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyor başarışlarının devamını diliyorum” dedi.
İLÇEMİZ İÇİN GURUR VERİCİ
Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı konuşmasında “Öncelikle çocuklarımızın her zaman yanında olan, çocuklarımızı kültürel, sosyal ve sportif alanda her zaman destekleyen Polisan Holding yönetimine teşekkür ediyorum. Necmettin Bitlis’in başlattığı bu çalışmalara vefatından sonra sahip çıkan ve destekleyen Emin Bitlis ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızın eğitimle, sporla, kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelmesini önemsiyoruz. Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışırken özel sektörümüzün de bu tür çalışmalara destek vermesi bizleri çok sevindiriyor. Bu desteklerinin de Türkiye’de ki aldıkları başarılarla taçlandırması bizleri daha da çok mutlu ediyor. Polisan Ortaokulu öğrencilerimizin halk oyunları yarışmalarında Türkiye 3.’sü olmaları hem bizler hem de ilçemiz için gurur verici bir olay. Ayrıca yine Polisan Holding’in desteği ile sporda güzel bir ivme yakalayan Diliskelesi Sporumuzda bizleri mutlu ediyor. Polisan Holding’in katkılarıyla başarıları yakalayan çocuklarımızın bizde her zaman yanında olacak ve onların daha iyi başarıları için çalışacağız. Dilovası Kaymakamlığı olarak çocuklarımıza ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapan herkese ve Polisan Ailesine bir kez daha teşekkür ediyor çocuklarımızı tebrik ediyorum.”dedi. Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek, günün anısına hatıra resmi çektirdiler.
İş Dünyası, 08 Kasım 2022 18:28
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
