Tarhan’dan Gebze Ticaret Odası’na hayırlı olsun ziyareti
Siyaset, 02 Kasım 2022 03:19CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticileriyle birlikte Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Gebze ve Gebze sanayisine dair istişarelerde bulunan CHP heyeti ve Ticaret Odası Yönetimi Gebze’nin il olmasını da değerlendirdiler.
Ziyareti değerlendiren Tarhan, “Gebze Ticaret Odasının genel kurulunda bir kez daha Başkanlığa seçilen Sayın nail Çiler ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve başarılı çalışmalarının devam etmesini diledik. Gebze için sanayi ve ticaret büyük bir önem arz ediyor. Bu kapsamda Sayın Çiler ve yönetimine de bölgenin sorunlarının tespiti ve çözümüne katkı yönünden önemli görevler düşüyor. CHP Gebze İlçe yöneticilerimizle Ticaret Odamızın görüşlerini ve önerilerini almak, onlara kendi ticaret politikalarımızı anlatmak ve Gebze’nin başta ticaret hayatı olmak üzere sorunlarının çözümü için istişare imkanı bulduk.” dedi.
“Gebze’de yoğunlaşan sanayi çevre sorunlarını da beraberinde getiriyor ama Gebze’ye yeterli yatırım yapılmıyor.” Kocaeli sanayisinin kalbinin attığı Gebze’ye hak ettiği yatırımların yapılmadığını söyleyen Tarhan, “İlimizdeki 14 organize sanayi bölgesinden 4’ü Gebze’de. Gıdadan, tekstil, plastik, elektrik-elektronik, makine, kimya, otomotiv, petrokimya, metal, madeni eşya, cam, sağlık ve bilişim sektörlerine kadar geniş bir yelpazede yapılan Gebze sanayisi sadece şehre değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sunuyor. Ama bakıyoruz Gebze okyanuslarda yüzüyor da derelerde boğuluyor. Çok ciddi bir trafik sorunu var. Altyapı ile ilgili problemler her gün bölge halkının çözülemeyen sorunlarının başında geliyor. Burada yoğun bir sanayi üretimi var ama liman ile organize sanayi arasında ulaşım sorunu yaşanıyor. Yoğun sanayileşme çevre sorunlarına da sebep oluyor ama bu sorunların çözümü için de Gebze’ye yeterli kaynak sağlanmıyor” diyerek ilçenin sorunlarının çözümü için Gebze’nin il olması gerektiğinin altını çizdi.
Tarhan, “Gebzeliler il olmak istiyor. Gebzeli iş insanlarımız il olmak istiyor. Gebze’de kentlilik bilincinin oluşması ve kentsel altyapının iyileştirilmesi için de Gebze’nin il olması gerekiyor. Ülkeye sağladığı katma değerin yanında yeterli yatırımı alamayan Gebze il olmayı hakkediyor.” dedi.
.gif)
Siyaset, 02 Kasım 2022 03:19
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
