SEDAŞ, Dragon Bot yarışlarından ödülle döndü
Gündem, 02 Kasım 2022 00:57Türkiye Kürek Federasyonunun Sapanca Gölü kenarında bulunan tesislerinde gerçekleştirilen “Dragon Bot” yarışları nefesleri kesti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışlarda SEDAŞ kürek takımı ikinciliği elde etti.
İnsan Kaynakları Profesyonelleri Derneği (PİKDER) öncülüğünde ve Türkiye Kürek Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “Dragon Bot Yarışması” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sapanca’da gerçekleşti. 15 takımdan oluşan toplamda 150 sporcunun katıldığı yarışmaya Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) iki takım halinde yedekler dahil 25 kişi ile katılım sağladı. Durgunluğu sayesinde kürek sporu için elverişli parkurlar sunan Sapanca Gölü’nün Türkiye Kürek Federasyon alanında 200 metrede kıyasıya yarışan sporcular, seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
.gif)
Yarışmada ikincilik elde eden SEDAŞ çalışanları, “Cumhuriyet Bayramı’nı böyle bir coşkuyla kutladığımız ve dereceye girerek ödülle taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte azimle yarıştığımız bu güzel mücadeleyi organize eden herkese teşekkür ederiz” dedi.
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, SEDAŞ kürek takımına ikincilik ödülünü Türkiye Kürek Federasyonu antrenörü Cengizhan Sungurlu verdi.
Dragon Bot
Dragon Bot, kano benzeri uzun bir teknenin içinde ikişerli oturulan, tekne içerisinde 10 sporcunun bulunduğu bir su sporu branşı. Yarışı kazanmak için en önemli şey tüm takımın, tempoyu belirleyen davulcu ile aynı tempoda senkronize bir şekilde kürek çekmesi. Yarışa katılabilmek için 10 asil, en az 2 yedek sporcu gerekiyor. Asil takım kadrosunda da en az 2 kadın sporcu bulunması şart. Yarışma knock out (eleme usulü) ile yapılıyor ve kazanan ekip bir üst tura yükseliyor.
Gündem, 02 Kasım 2022 00:57
Yorumlar (0)
Cengiz Çakar oğlunu evlendiriyor
Sürücüler dikkat! D-130 İzmit istikameti 22 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
