Mücadelemiz istikbali gökdelenlerde arayanlarla
Siyaset, 01 Kasım 2022 23:54BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Biz ‘İstikbal göklerdedir’ diyen Atatürk’ün hedefine yürüyen gençleriz, mücadelemiz istikbali gökdelenlerde arayanlarla!
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı Vizyonu” açıklamasını eleştirdi.
Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Hüseyin Baş, “Cumhuriyetle kavgalı insanlar bir vizyon açıkladılar; Türkiye yüzyılı. İçinde Cumhuriyet yok” dedi.
Baş şöyle devam etti, “Cumhuriyet demeye korkuyorlar. Niye biliyor musunuz? Osmanlının teşkilatçılığında bir problem yoktur. Ordusu güçlü bir ordudur ama Osmanlı'yı yıkan şey sizlerin düşünme kabiliyetlerinizi ve özgürlüklerinizi baskılaması olmuştur. Niye sizi baskıladılar, niye bizleri baskıladılar? Bu sorunun cevabı nedir biliyor musunuz? Siz düşünürseniz, siz konuşursanız, siz yeni fikirler ortaya koyarsanız saltanat gider! Dolayısıyla bugün Cumhuriyetle kavganın sebebi birilerinin kendi saltanatını muhafaza etme çabasıdır. Bunu sakın unutmayın, gerisi tamamen hikaye. Bir sürü bahaneler sunarlar, içi bomboş eleştiriler yaparlar. Hepsi hikaye, tek sebebi kendi sesleri en yükseklere çıksın, kendi sözleri en güçlü söz olsun diye sizin Cumhuriyetinize kast ederler.”
“Biz İstikbali göklerde arayan Atatürk’ün hedefine yürüyen gençleriz”
“Cumhuriyetimizin yüzyılında vizyonlarına bakıyorsunuz; köprü yapacaklar, bina dikecekler, kanal açacaklar. Hepsi kepçeli iş” ifadelerini de kullanan Hüseyin Baş, “Hem Cumhuriyetimizin yüzyılında, hem 21. yüzyılın bugünkü şartlarında en kıymetli şey fikirdir arkadaşlar. Türkiye bu yüzyılın tam dönüşüm arifesinde doğrudur. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu çok güzel tespit etmiş ama çözüm yanlış. Kanal açmakla, inşaat yapmakla bu işler olmuyor. Biz 'İstikbali göklerdedir' diyen Atatürk'ün hedefine yürüyen, bu hedefi yakalayacak olan nesiliz ve mücadelemiz istikbali gökdelenlerde arayanlarladır” dedi.
Siyaset, 01 Kasım 2022 23:54
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
