Körfez, 19.23’te aydınlandı
Gündem, 30 Ekim 2022 04:24Körfez’de 29 Ekim coşkusu doyasıya yaşandı. Fener alayı ile başlayan etkinlikler; Doğukan Manço’nun dj performansı ile devam etti. Saatler 19.23’ü gösterdiğinde gökyüzü havai fişek gösterileri ile aydınlandı
Körfez’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı. Gündüz resmi törenler dışında akşamki etkinlikler fener alayı ile başladı. Mimar Sinan Camii önünde toplanan kalabalık, ellerinde fenerlerle Körfez Belediyesi’nin ön kısmındaki açık otopark alanına kadar yürüdü. Yürüyüşe; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri ve yüzlerce Körfezli katıldı.
ELLERİNDE MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER
Belediye önündeki otopark alanına kadar devam eden yürüyüş sonrasında ilk olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kürsüye geldi ve vatandaşları selamladı. Başkan Söğüt, “Binlerce yıllık şanlı tarihimizin son devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılını görmeyi ve kutlamayı bizlere nasip eden Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun. Paha biçilemez bir vatanı, değer biçilemez fedakârlıklarla bugüne miras bırakan tüm kahramanlarımızı en derin duygularla minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
.gif)
DOĞUKAN MANÇO BÜYÜLEDİ
Başkan Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da kısa bir konuşma yaparak alanı dolduran Körfezlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Protokol konuşmalarının ardından Doğukan Manço dj performansı için sahneye çıktı. Manço’ya Başkan Söğüt ve Kaymakam Kalkar tarafından plaket takdim edildi. Saatler 19.32’ü gösterdiğinde ise adeta bir görsel şölen yaşandı.
GÖKYÜZÜ AYDINLANDI
Belediye binasının üst kısmından atılan havai fişekler, Körfez semalarını renklendirirken, ilçenin dört bir yanından izlendi. Aynı zamanda belediye binasına yansıtılan lazer şov ise izleyenlerden büyük beğeni topladı. Doğukan Manço’nun dj performansı ile coşan Körfezliler, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldu. Başkan Şener Söğüt ise program boyunca Körfezlilerle selamlaştı, hatıra fotoğrafları çektirdi.
Gündem, 30 Ekim 2022 04:24
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
